Астрологічний прогноз на 10 грудня

876 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 10 грудня

 

Овен

В особистих стосунках деяке напруження і недомовки. Постарайтеся спокійно сісти вдвох і поговорити щиро. Тільки відверта розмова і пошук компромісу допоможуть вийти спокійно з цієї ситуації.

 Телець

Цей день може принести незначні труднощі й конфлікти на роботі, що виб'є вас із колії. Постарайтеся мобілізувати всі зусилля і розібратися з проблемами. Ввечері влаштуйте емоційно-розвантажувальний пікнічок.

 Близнята

Весь час будете думати про особисті проблеми. На роботі все буде валитися з рук. Дзвінок другу може допомогти розрядити ситуацію. Побутові проблеми переважать особисті, й все завершиться добре.

 Рак

Постарайтеся не планувати на другу половину дня жодних важливих справ. Вдома відчувається якась незрозуміла напруженість. Виходити вона, скоріше за все, буде від вашої другої половинки.

 Лев

Спілкування і пересування по роботі вам сьогодні протипоказані. Можливі несподівані ситуації. Фінансовий цейтнот вимагає креативних підходів до заробляння грошей. Рідні допоможуть вистояти.

 Діва

Сьогодні вам катастрофічно не вистачатиме грошей. Витрати зростають з кожним днем. Найкращий варіант у цій ситуації - це з головою поринути в роботу. Це допоможе вам хоч на якийсь час переключити свою увагу.

 Терези

Зірки пророкують емоційно нестабільний день. Вам буде здаватися, що на вас такий тягар відповідальності, що ви більше не зможете його нести. Прогулятися або виїхати на природу вам просто необхідно.

 Скорпіон

Будь-яке спілкування не буде для вас продуктивним або навіть просто приємним. Вам буде здаватися, що сьогодні люди всі разом захотіли з вами посваритися. Підняти настрій допоможе улюблена книга або фільм.

 Стрілець

Робочі питання вирішуватимуться самі собою. Не варто сьогоднішній день присвячувати заходам, де збирається багато народу. Вечір проведіть з коханою людиною, але не обговорюйте побутових проблем.

 Козеріг

Багато планів, багато ідей, не вистачає тільки часу на їхнє втілення. Чітко розплануйте кожну годину, заручіться підтримкою однодумців – і все вдасться. А в перерві можна пробігтися магазинами.

 Водолій

Вас будуть роздирати душевні хвилювання та переживання. День, коли нічого не хочеться і нічого не радує. Найраще провести сьогоднішній день з родиною або зайнятися своїм хобі, щоб відновити душевну рівновагу.

 Риби

Ви будете розмірковувати над тим, хто вам друг, а хто ворог. Завдання не з простих. Щоб відволіктися, займіться чимось практичним, наприклад, наведенням порядку на робочому місці або вдома.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також