Астрологічний прогноз на 10 липня

596 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 10 липня

 

Овен

Обставини можуть виявитися сильнішими від особистих бажань. Можлива несподівана зустріч, яка круто змінить плани. Дотримуйтеся дієти, але не дуже суворої.

Телець

Сьогодні належить штурмувати все, що стосується побуту і домашнього господарства. Головне - не перестаратися. Фінансові заощадження притримайте до кращих часів.

Близнята

Море радісних емоцій подарує нинішній день. Ви справді щасливі, що можна відпочити від роботи і колег. Все це задасть тон на наступний тиждень.

Рак

Ви герметично упакуєте себе від проблем і непотрібного спілкування. Але від побутових питань не втекти, вирішувати їх доведеться в прискореному темпі.

Лев

Зірки радять побалувати себе чимось романтичним і приємним. Виїзд на природу або на дачу допоможе розвіятися. Замість алкоголю обирайте міцну каву.

Діва

Ось він - довгоочікуваний вихідний, можна присвятити час собі і... ще раз собі. Обов'язки по дому можна перекласти на тих, хто молодший. Вам необхідно гарненько відпочити.

Терези

Чекайте несподіваного подарунка від долі, і необов’язково матеріального. Приїзд друзів або родичів змінить плани, можливі значні фінансові витрати.

Скорпіон

Сьогодні будете отримувати те, що реально заслужили. Сто разів проаналізуйте ситуацію, яка стосується матеріальної сфери. Вечір присвятіть родині.

Стрілець

Легкий і вдалий день. В думках були зовсім інші цілі, але все зміниться. Поїздка за місто на природу позитивно вплине на настрій наступного тижня.

Козеріг

Якщо запланували влаштувати веселощі й маленьке свято, то тільки не на самоті. Любовна історія може закінчитися аж надто  несподівано.

Водолій

Суботній шопінг буде  вдалим, особливо порадують знижки. Подбайте про старших родичів, навіть якщо вони і не просять підтримки.Бажано прогулятися ввечері перед сном.

Риби

Є шанс блиснути своєю унікальною натурою. Тільки не перед усіма, а в дружньому колі. Сімейні пари очікує напрочуд романтичний вечір. Побутові проблеми почекають.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також