Астрологічний прогноз на 10 серпня

835 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 10 серпня

 

Овен
Зірки радять прожити цей день без нервування і конфліктів. Емоції притримайте при собі, щоб не випустити «пару» в непотрібний момент. Неприємний сюрприз можливий від колег на роботі. В родині все спокійно.

Телець
Сьогодні ви будете все робити по-своєму, не слухаючи порад і відкидаючи допомогу. З одного боку, така самостійність вітається. З іншого - витратите багато зайвої енергії. Краще спрямуйте її на близьких людей.

Близнята
Не шукайте всюди підступу і ворогів. Кохана людина порадує подарунком, але плани на вечір доведеться перенести. Погане самопочуття або фінансові проблеми - щось загальмує ситуацію.

Рак
Все вам сьогодні буде не таке - зарплата, рідня і навіть погода за вікном. З таким настроєм краще взагалі з дому не виходити. Бажано вибратися на природу, незважаючи на погоду. щоб виплеснути негатив. 

Лев
Вам слід відмовитися від героїчних вчинків. Колеги вже вивчили вашу натуру, а кохана людина і без того вами захоплюється. Сьогодні слова «естетика» і «гармонія» звучатимуть красивою мелодією у вашій завантаженій проблемами голові.

Діва
День краще присвятити повністю роботі й кар’єрі. Ні про яке особисте життя думати не варто. Від вирішення побутових проблем не відмовляйтеся, вони вам під силу. Фінанси дозволяють невеличкі покупки.

Терези
Багато планів на сьогодні, але не всі здійсняться. Погане самопочуття або фінансові заморочки - щось загальмує ситуацію. Погода позначиться на настрої. Проведіть вечір у домашній обстановці.

Скорпіон
Зранку ви будете згадувати минуле, вдень думати про майбутнє, а ось поточні справи проігноруєте. Якщо щось заважає сконцентруватися над роботою, позбавтеся його. Колеги нададуть неоціненну допомогу.

Стрілець
Сьогодні потрібно слухати навколишніх, а самому мовчати. З усього робіть висновки, нікого не перебивайте. Дуже швидко вирішаться застарілі проблеми в стосунках з родичами. Вечір краще провести в колі сімї.

Козеріг
Cьогодні не бажано сприймати надто серйозно все, що відбувається. Тим більше, що деякі слова і проблеми яйця виїденого не варті. Вам потрібно більше спілкуватися і стати ініціативнішими.

Водолій
Нелегкий день, зате урок і досвід отримаєте колосальний. Переломний момент можливий не тільки в особистому житті, а й на роботі. Головне, не біжіть від змін і повірте в себе. Увечері чекайте новин від родичів.

Риби
Зранку складіть план робочого дня, щоб нічого не упустити. Від вашої акуратності й ретельності в роботі багато залежить. Не вірте чуткам і майте свою думку. Більше  рухайтеся, але пригальмуйте в плані їжі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також