Астрологічний прогноз на 10 серпня

315 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 10 серпня

Овен

Сьогодні вам потрібно бути особливо уважними до того, що кажуть навколишні. Домашні турботи вимагатимуть багато часу. Намагайтеся раціонально розподілити свої сили.

Телець

Відповідний день для розслаблення та пасивного відпочинку. Гарною ідеєю буде зустрітися з друзями. Також зірки обіцяють приємні та цікаві знайомства.

Близнюки

Зірки радять не вірити усьому, що вам скажуть сьогодні. Корисно провести день вдома, не розпочинати відповідальних чи трудомістких справ.

Рак

Сьогодні можна помріяти, подумати про те, чого ви насправді хочете. День вдалий для творчої роботи і улюблених занять.

Лев

Сьогодні ви будете емоційно вразливі та чутливі до будь-яких зауважень. Зірки рекомендують не давати порад та не висловлювати свою думку там, де вас не просять.

Діва

Будьте стриманішими у розмовах, тримайте свою думку чи зауваження при собі. Сьогодні легко розпочати конфлікт. Приділіть більше часу побутовим питанням.

Терези

Не варто сьогодні розпочинати щось нове. Усі експерименти та нововведення краще відкласти; більше часу присвятіть господарським питанням.

Скорпіон

Якщо у чомусь сумніваєтеся, запитайте поради у близьких: вони підкажуть правильний шлях і застережуть від помилок. Увечері займіться улюбленими справами.

Стрілець

Сьогодні можна зустріти людину, яка змінить ваші погляди на якісь події або зробить вам перспективну ділову пропозицію. Не робіть передчасних висновків.

Козеріг

Хороший день для початку чогось нового, незвичайного. Друга половина дня сприятлива для ухвалення важливих  сімейних рішень.

Водолій

Сьогодні вам потрібно включити режим економії. Будьте обережні з новими знайомими. Є ймовірність, що хтось захоче скористатися вашою добротою.

Риби

Ваша інтуїція працюватиме чудово, і ви не зробите сьогодні навіть найменших помилок. Однак особистих питань сьогодні краще не вирішувати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також