Астрологічний прогноз на 10 травня

662 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 10 травня

 

Овен

Вас очікують не тільки господарські клопоти, а й психологічні підступи. Доведеться розбиратися з питаннями столітньої давності. Зате отримаєте порцію адреналіну після спілкування з близькими людьми.

Телець

Сьогодні доля цілий день усміхатиметься вам. Ви потрапите в несподівану ситуацію. Стосунки з коханою людиною можуть трохи втратити колишню романтику. Продуктивний день для дачників.

Близнята

Для вас цей день не буде вихідним, навпаки, працювати доведеться багато і наполегливо. Порцію критики отримаєте від домочадців. Спокійно і впевнено виконуйте все, що колись обіцяли близьким людям.

Рак

Значну частину часу дня потрібно провести на свіжому повітрі. Неважливо, куди ви підете, «киснева» прогулянка все одно піде на користь. Є ймовірність, що загостряться хронічні захворювання. Лікуйтеся своєчасно.

Лев

Якщо намітите для себе щось масштабне, то виконаєте «на відмінно». Не біжіть попереду паровоза, це небезпечно. Змістовна бесіда з другом приведе до вирішення давньої проблеми. Можливе романтичне побачення.

Діва

Зірки пророкують збільшення доходів. Ви навіть не очікували такого подарунка долі. Не варто бурхливо виражати емоції на людях. У побуті доведеться на практиці застосувати накопичений досвід.

Терези

Монотонний і сірий день, коли прискоритися не вийде за  будь-яких умов. Приймайте все спокійно - так треба. Сприятливо пройдуть сімейні заходи, вилазка на дачу або до водойми.

Скорпіон

Варто переглянути свої правила і принципи життя, які ви встановили ще сто років тому. Настав час змінюватися! Нікому не дозволяйте собою керувати, встановіть баланс між «хочу» і «треба».

Стрілець

 Якщо захочете поговорити з ким-небудь про свої плани, то краще обрати когось одного. Але будьте готові вислухати і одкровення інших людей. Заплануйте профілактичні заходи, щоб не застудитися.

Козеріг

Сьогодні ви помітите, що місяць давно почався, а справи не йдуть. Але метушитися не варто, спокійно займайтеся роботою й домом. Організму потрібно перезавантаження, не забувайте про пасивний відпочинок.

Водолій

Головне зараз - не дати волі своїм слабкостям. І це стосується не тільки грошових витрат і любовних спокус, але і спілкуванню з новими людьми. Намагайтеся приховати на публіці те, що стосується тільки вас.

Риби

Зірки пророкують вам на сьогодні надмірну лінь. І не потрібно грішити на погоду або гормони. Все у ваших руках, а не інакше. Постарайтеся більш позитивно думати про майбутній робочий тиждень.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також