Астрологічний прогноз на 10 вересня

651 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 10 вересня

Овен
Зірки радять до будь-якої роботи залучати тих, хто в ній розбирається ще краще. В особистому житті, на жаль, підтримка не відчуватиметься. Відпочиньте на самоті.

Телець
Сьогодні буде складно позбутися нападів ліні, адже відпустка ще в пам’яті. Більше звертайте уваги на дрібні завдання. Бізнесменам не бажано вкладати значні кошти.

Близнята
У цей день доведеться пережити чимало неприємних хвилин. Зате деякі критичні слова допоможуть зробити поступ у роботі. Несприятливими будуть будь-які поїздки.

Рак
Реалізовуйте давні творчі задуми, якщо не хочете застрягти на одному місці. Все, що запропонують, «пахне» грошима і перспективами. Вдома тиша і благодать.

Лев
Сьогодні вам категорично не можна займатися спортом і захоплюватися спиртними напоями. Енергетичний запас вичерпано, ви надто вразливі й піддатливі всьому негативному.

Діва
Слід підтримувати і духовно допомагати всім, хто є поруч. Навіть якщо люди вас про це прямо не просять. Просто простягніть руку, дайте пораду або помовчіть разом.

Терези
Зірки рекомендують пройтися тими стежками, що нагадують про щасливі моменти життя. Не втручайтеся в чужі справи, інакше можливий конфлікт.

Скорпіон
Сьогодні ви будете стояти на роздоріжжі, прийняти якесь рішення буде дуже важко. З приводу нестачі грошей не хвилюйтеся, через кілька днів проллється фінансовий дощик.

Стрілець
Ви будете довго роздумувати, в якому напрямку найкраще рухатися. Підказка може бути очевидною, якщо озирнетеся навколо. Ввечері можливі гості.

Козеріг
Сьогодні у вас буде маса нових справ, тому про особисте можна забути. Не забувайте про водний баланс, більше пийте і харчуйтеся по режиму. Можливий несподіваний прибуток.

Водолій
Настрій сьогодні жахливий, тому, по можливості, краще залишитися вдома. Не рекомендується зав'язувати контакти, як ділові, так і любовні.

Риби
Щоб провести час добре і з користю, головне, нічого не планувати заздалегідь. Нехай обставини самі виведуть вас на те, що подарує масу задоволення і радісних митей.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також