Астрологічний прогноз на 10 жовтня

569 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 10 жовтня


Овен

Нові враження, кохання - що може бути прекрасніше. Спілкування всередині сім'ї буде досить динамічним, спрямованим на вирішення спільних завдань.

Телець
Сьогодні, можливо, ви вирішите зайнятися спортом, перейти на корисне харчування. Ілюзії щодо когось із друзів можуть розвіятися.

Близнята
Вдалий день для свята, яке ви самі й організуєте. Вам захочеться зробити приємне близьким. Ви будете дуже активні й оптимістичні сьогодні

Рак
Сьогодні вся енергія спрямована на домашні справи. Можливий приїзд родичів. Якщо з кимсь посварилися, обов’язково помиріться.

Лев
Влаштуйте день ігор і розваг у своїй сім'ї або з друзями. Здоров’я зажадає уваги. Варто перейти на здоровий спосіб життя.

Діва
Уважно стежте за тим, що говорять вам навколишні - можливо, в деяких моментах вони лукавлять. Вдалий день для великих покупок.

Терези
Сьогодні ви в основному будете поглинені турботою про себе і свої справи. Не будуйте ілюзій з приводу свого здоров'я, підіть на консультацію до лікаря.

Скорпіон
Не виключено, що доведеться урізати сімейний бюджет. Душевний стан буде прекрасним, але від алкоголю і свят краще відмовитися.

Стрілець
Сьогодні енергії у вас буде надміру, і захочеться кудись її застосувати і ще й задоволення отримати. Підіть туди, де ви ще ніколи не були.

Козеріг
Спілкуватися сьогодні ні з ким не захочеться. Диван, плед і телевізор чи книжка – ось плани на сьогодні. Сприятливо зайнятися складанням планів на тиждень.

Водолій
Навряд чи сьогодні захочеться займатися домашніми справами. Вас будуть вабити місця, де ви давно хотіли побувати. Гарний настрій гарантовано.

Риби
Не давайте себе обдурити. Якщо ви в шлюбі, то це сприятливий час для романтики. Одиноким краще відкласти побачення і побути вдома.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також