Астрологічний прогноз на 10 жовтня

496 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 10 жовтня

Овен

Бажання встигнути якнайбільше завадить вам досягти хороших результатів. Знизьте свою активність. Обговоріть спірні питання із близькими людьми.

Телець

Підвищена дратівливість переслідуватиме вас у справах та спілкуванні.  Контролюйте свої емоції, не зважайте на дрібні неприємності. 

Близнюки

День із підвищеною аварійною небезпекою. Будьте обережні за кермом та в побуті, уникайте поспіху та ризикованих дій, тоді всі неприємності пройдуть стороною.

Рак

Низький рівень енергії не дозволить вам досягти намічених результатів. Зірки радять сьогодні не ризикувати та не вплутуватися в авантюри.

Лев

День очікується плідний та вдалий. Вам під силу зрушити гори  давніх проблем, які ви постійно відкладали. Відновити сили допоможе активна прогулянка.

Діва

Сьогодні ви будете схильні перебільшувати проблеми і драматизувати. Завтра ви по-іншому подивитеся на цю ситуацію. Приділіть увагу своєму самопочуттю.

Терези

Якщо вам захочеться порвати стосунки з кимсь або ви сильно розчаруєтесь у близькій людині, не приймайте рішення імпульсивно, візьміть паузу.

Скорпіон

Ваші поради допоможуть близьким подолати неприємності. Діліться досвідом, але не нав'язуйте свою думку. Фінансові пропозиції можуть виявитися надто ризикованими.

Стрілець

Потрібно контролювати емоції та не зривати роздратування на близьких людях. Стресову напругу краще зняти активним тренуванням або фізичною роботою.

Козеріг

Сьогодні ви отримаєте несподівані повідомлення, які змусять змінити плани. Підлаштовуйтесь під обставини, шукайте нові вигідні можливості.

Водолій

Зірки радять згладжувати усі спірні ситуації, не йти на загострення та більше поступатися. Так ви уникнете конфліктів і збережете гарний настрій.

Риби

Особисті стосунки сьогодні – на першому плані. Виявіть розуміння, поговоріть із коханою людиною відверто, не приймайте серйозних рішень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також