Астрологічний прогноз на 11 березня

667 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 11 березня

Овен
Сьогодні далеко не всі справи будуть іти за планом. Реалізація деяких принесе ще більше проблем. Головне - не розгубіть оптимізму і не нервуйте. Будьте стриманими - конфлікти можуть виникнути навіть через те, що ви не можете зупинити потік думок і слів.

Телець
Для вас буде важлива пунктуальність - у всьому і завжди. Не здумайте спізнюватися, інакше всі справи підуть шкереберть. Гарний час для реалізації творчих ідей, вам ніхто не перешкодить рухатися в потрібному напрямку.

Близнята
Не бажано проводити цей день на самоті. Нехай поруч буде людина, якій ви довіряєте як собі. Прораховуйте кожен крок, особливо у фінансовій сфері. Помилки будуть серйознішими, ніж вам здається. Сварок і конфліктів не очікується.

Рак
Сьогодні втіляться в життя найяскравіші плани. І все це завдяки вашому внутрішньому настрою. Хороший день для того, щоб вирішити матеріальні проблеми. Шопінг, поїздки, зустрічі - все складеться чудово. Головне - не метушіться і будьте впевненішими в собі.

Лев
Зірки пророкують «багатоликий» і суєтний день. Вам доведеться відстоювати свої права, роздавати борги і вирішувати давні проблеми. Тільки не вступайте ні з ким в суперечку, інакше вибухне скандал. Не забудьте подихати свіжим повітрям, адже на вулиці весна.

Діва
Варто проявити турботу про тих, хто знаходиться поруч. Швидко розправляйтеся з проблемами, від яких вже віє нафталіном. Взаєморозуміння з коханою людиною – майже на нулі. Значить, настав час кардинальних змін у стосунках.

Терези
Якщо будете спокійно сприймати критику на свою адресу, то проживете цей день без проблем. Тим більше, що деякі зауваження цілком адекватні й справедливі. У фінансовому плані можливі незначні збитки, але і на це можна подивитися філософськи.

Скорпіон
Доведеться ступати по розпеченому піску, щоб досягти бажаного. День складний для багатьох справ, але неможливого для вас не існує. Є особи, які навмисне відволікають і ставлять підніжки. По можливості, дистанціюйтеся від них.

Стрілець
Для бізнесменів день суцільних переговорів і ділових пропозицій. Але не поспішайте довіряти всім підряд, перевірте декого «на міцність». А у творчих людей – муза не відходитиме ні на крок, користуйтесь моментом.

Козеріг
Сьогодні вам вдасться дізнатися купу нової інформації. Але вона не тільки корисна, а й суто особиста. Очікуються зустрічі різного рівня, тому «включіть» комунікабельність і чарівність. Чудовим видасться шопінг - ви купите багато корисних і гарних речей.

Водолій
Від кожного дня ви чекаєте чогось нового, але сьогодні ваші бажання немов заморожені. Рівно, спокійно і навіть нудно мине доба. Зате є шанс зустрітися з давніми друзями і приємно поспілкуватися. Можливі фінансово привабливі пропозиції.

Риби
Зірки рекомендують внутрішньо мобілізуватися і заспокоїтися. Навіть якщо в душі бушує ураган і хочеться змести все зі свого шляху. Не витрачайте гроші на дрібниці, продумуйте кожну покупку.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також