Астрологічний прогноз на 11 серпня

730 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 11 серпня

 

Овен

Зірки радять уважно поставитися до планування цього дня. Деякі моменти можуть вийти з-під контролю. Обставини теж внесуть істотні коригування.

Телець

Не потрібно тягнути на собі все, інакше надірветеся. У самотніх людей буде така жага пригод, що інші питання інтересу не викличуть.

Близнята

Сьогодні слова будуть розходитися зі справами. Критику на вашу адресу будуть наводити ті, кому ви не так давно допомагали. Уникайте конфліктів.

Рак

Сьогодні вам буде нелегко налаштуватися на позитивний лад. Занадто багато темних моментів, які ніяк не хочуть звільняти душу.

 Лев

Обставини на роботі складуться не найкращим чином. У сімейних стосунках не завищуйте планку. Злий жарт зіграє доля з тими, хто недавно розлучився.

Діва

Збитки, борги і криза вам не страшні. Ваше фінансове становище як ніколи стабільне. Але похід по магазинах краще відкласти.

Терези

Зірки пророкують освоєння нової спеціальності. Можливо, це станеться раптово, тому не кажіть одразу "ні". Поїздка за місто подарує море яскравих вражень.

Скорпіон

Сьогодні вдасться швидко вирішити давні проблеми. Тим, хто збирається у відпустку, необхідно звернути увагу на дрібниці.

Стрілець

Сьогодні ви зустрінете величезну кількість знайомих людей. Спілкування навряд чи піде на користь. Емоційну рівновагу відновите ввечері.

Козеріг

Для вас цей день буде своєрідним святом. Настрій піднесений, проблем жодних. Тому вперед, за місто! Тим більше, що літо вже минає.

Водолій

Сьогодні вам доведеться викручуватися з найнесподіваніших ситуацій. Більше чуйності й підтримки проявіть до людей, які вас нерідко виручали.

Риби

Купа приємних новин і цікавих подій – це про сьогоднішній день. Сьогодні всього цього буде більш ніж достатньо. Подивіться на звичні речі з іншого боку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також