Астрологічний прогноз на 11 вересня

661 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 11 вересня

 

Овен
Ключовим словом цього дня у вас буде - зміни. Але якщо немає особливого бажання змінити життя, то краще підіть у тінь. Так можна уникнути багатьох неприємностей, переміщень і розборок.

Телець
Тільки спокійний плин життя допоможе уникнути стресових ситуацій. Не здумайте міняти пріоритети, вони розставлені правильно. Умійте радіти дрібницям - це теж певна робота. У родині очікуються деякі зміни.

Близнята
Сьогодні вам доведеться вибудувати схему роботи і спілкування з людьми. Від планомірності залежить багато, надмірну активність потрібно приструнити. Увечері чекайте прибутку, але не надто великого.

Рак
Вас чекає маса вражень і запрошень, ви будете нарозхват. Якщо з'явиться можливість відпочити, то не відмовляйтеся. Денний сон - найкращі ліки від проблем зі здоров'ям. Вдало складеться шопінг, якщо хочете оновити гардероб.

Лев
Плідний і неординарний день. Ви будете «літати» з місця на місце, щоб досягти бажаних цілей. Нові знайомства додадуть впевненості в собі, адже вас обсиплють компліментами. В особистому житті – суцільна романтика.

Діва
Зірки не рекомендують завантажувати себе завданнями, які повинні вирішувати інші люди. Таке геройство недоречне. Займайтеся своїми справами, корисно і фінансово вигідно. Розваги чекають ввечері, готуйтеся.

Терези
вам варто змінити ритм роботи, щоб не потрапити «під  роздачу». У спілкуванні з родичами дотримуйтеся тактики «нічого не чую, нічого не бачу». Це допоможе уникнути непотрібних суперечок і розборок.

Скорпіон
Якщо почнете відстоювати свої думки і погляди скрізь, де не потрібно, то опинитеся в незрозумілому становищі. Погляньте на все об'єктивно, та й свою репутацію пощадіть. Під кінець робочого тижня варто відпочити.

Стрілець
Ви отримаєте пристойну суму, яку краще не зберігати вдома в трилітровій банці. Зі здоров'ям не жартуйте, якщо з'являться симптоми застуди. Можливий приїзд гостей, а в  сімейному житті перерозподіл обов'язків.

Козеріг
Завдань першочергової важливості буде багато, намагайтеся на них сконцентруватися насамперед. Обов'язково вділіть трохи часу фізичним вправам. Без кохання – це не життя. Якщо маєте почуття до когось, то відкрийтесь на всі 100%.

Водолій
Нервовий і метушливий день. Настрій погіршиться після походу по магазинах: хочеться багато, а грошей мало. Вечір проведіть на самоті, відпочиньте  від робочої суєти і домашніх проблем.


Риби

Зірки пророкують на сьогодні «біг на короткі дистанції». Не хапайтеся за все відразу, прискіпливо поставтеся до термінових і маленьких справ. Емоційний стан нестабільний, уникайте суперечок і конфліктів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також