Астрологічний прогноз на 11 жовтня

809 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 11 жовтня

 

Овен
Сьогодні краще залишитися в рідних стінах, щоб відпочити, почитати, приготувати для себе що-небудь вишукане. Іноді необхідно відгородити свій особистий простір. Розважальні заходи навряд чи виявляться радісними.

Телець
Для вирішення фінансових проблем спочатку визначтеся, що і як зробити. Наявності розуму і спостережливості недостатньо. Справжні акторські таланти знадобляться в любовних стосунках.

Близнята
Завдяки мудрій пораді родича вам вдасться вирішити чимало проблем, причому швидко. В особистому житті ловіть момент, є шанс і можливості для зміцнення союзу. Не виключена дружня вечірка.

Рак
Матеріальна ситуація помітно покращиться, а сімейна обросте якимись непорозуміннями. Гарний день для відпочинку в колі друзів. Профілактичні заходи допоможуть уникнути застуди.

Лев
Зірки пророкують фантастичний вихідний. Гарний настрій, весела компанія і осіння природа. Не шукайте істину там, де її немає. Під час розмови з близькою людиною будьте уважними і співчутливими.

Діва
Захочеться будь-якими способами достукатися до тих, хто вас не чує. Не бажано позичати грошей – є ризик їх назад не отримати. Фінансове становище трохи похитнулося, але назвати його критичним не можна.

Терези

День мине за вищим розрядом. Уникайте суперечок, вони можуть призвести до затяжної сварки. Спроба втекти від себе і своїх думок не увінчається успіхом. Проблеми в особистих стосунках тимчасові.

Скорпіон
Варто подумати про харчування, фізичні навантаження і зміцнення здоров'я. Ви трохи запустили себе. Експерименти в стосунках з коханою людиною протипоказані. Будьте стриманішими в емоціях.

Стрілець
Менше сьогодні «обнімайтеся» з телефоном або ноутбуком, краще прогуляйтеся на свіжому повітрі. Сімейні люди матимуть гарну нагоду довести свою відданість родині. План на вечір – книжка, плед і чай.

Козеріг
Особливу увагу приділіть сьогодні близьким людям. Спільний обід, відпочинок на природі, прогулянка парком – ось міні-програма на сьогодні. Дрібнички в господарстві виростуть до грандіозних проблем.

Водолій
Зірки не радять танцювати під дудку сторонніх «доброзичливців». Шопінг дозволяється, але з мінімальним розмахом. На деякий час вимкніть емоції. Це допоможе уникнути стресу і сварки.

Риби
Сьогодні буде дратувати все, навіть улюблене хобі та близькі люди. Спробуйте витягнути себе і сім’ю на повітря, щоб підбадьоритися. Важке завдання доведеться вирішувати в особистій сфері. Не звинувачуйте нікого в своїх мінусах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також