Астрологічний прогноз на 12 грудня

787 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 12 грудня

 

Овен

Доведеться заглибитися в дрібниці, щоб побачити щось масштабне. Хороший день для покупок. Суперечливі ситуації можуть виникнути в особистих стосунках. Думайте, що говорите коханій людині.

 Телець

Сьогодні слід бути терплячими, щоб отримати подарунки долі. Ви надто  безпосередні й поспішливі, що заважає реалізації бажань. Щоб трохи відволіктися, знайдіть заняття до душі.

 Близнята

Дивовижний день, коли руку допомоги простягнуть давні друзі. Успішно і швидко вирішаться матеріальні проблеми. Але не забувайте про економію й розважливість при покупках.

 Рак

Сьогодні ви почуватиметеся комфортно і легко, ніби на вулиці панує весна. Перед вами відкриються нові й перспективні стежки, а ось іти по них краще не одному. Уникайте суперечок.

 Лев

Перед тим, як ставити перед собою якусь серйозну мету, подумайте про шляхи її досягнення. Не бажано щось купувати, шопінг виявиться невдалим. Краще цей день присвятити відпочинку.

 Діва

Зірки пророкують день метушливий і нестабільний. Минуле знову про себе нагадає, що зіпсує настрій. З лабіринту депресивних спогадів допоможуть вибратися друзі, які запросять у гості.

Терези

Рішення будь-якої проблеми потрібно спочатку ретельно обміркувати. Спонтанність у цій справі користі не принесе. Не чекайте блискавичного результату від своїх дій. Помилки сприймайте як цінні вказівки для майбутнього.

 Скорпіон

Нові зустрічі принесуть позитивні емоції, але практичної користі від них буде мало. У любовних стосунках з'являться нотки розчарування або навіть образа. Загоїть душевні рани відверта розмова.

 Стрілець

Сьогодні ви намалюєте у своїх думках такі перешкоди, що жахнетеся. З таким настроєм точно до успіху не добратися. Спочатку спробуйте позбутися сумнівів, а тільки потім рухайтеся вперед.

 Козеріг

Багатий урожай зберуть сьогодні бізнесмени, якщо комерційні питання вирішать до обіду. Ретельно складайте план дій, щоб не помилитися в дрібницях. Вдалою буде зустріч з давніми друзями.

 Водолій

Зірки радять задуматися про найближче майбутнє. Ви надто самовпевнені, що заважає зрушити з насидженого місця. Хороший день для того, щоб комусь дати не тільки мудру пораду, але і фінансову підтримку.

 Риби

Сьогодні найкраще працювати колективно. Якщо перетворитеся на вовка-одинака, то все піде прахом. Успіх сьогодні буде в руках тих, хто не гальмує себе в творчих починаннях.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також