Астрологічний прогноз на 12 грудня

667 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 12 грудня

 

Овен

Вам потрібно всерйоз замислитися над своїм зовнішнім виглядом. Якщо хочете до свят скинути вагу, то займіться цим вже. Жодних «потім» і «ще є час».

Телець

Сприятливий день для  тих, хто давно мріяв порадувати себе покупками. Стосунки з коханою людиною балансуватимуть на межі. Часті зауваження здатні зруйнувати все добре.

Близнята

Розпочнеться справжній побутовий марафон. Прибрати, викинути, віддати, подарувати. Фінансові запаси притримайте, скоро вони стануть у пригоді.

Рак

Сьогодні краще тримати язика за зубами. Нехай секрети залишаються секретами. До речі, це стосується і особистого життя також.

Лев

Не нервуйте з приводу «дірки» у бюджеті. Вам вдасться її закрити не раніше, ніж за місяць. А поки що задовольняйтеся тим, що є, радійте життю.

Діва

Треба провести цей день так, щоб жодна дрібниця не вислизнула від вашого уважного погляду. Де і з ким проведете Андріївські вечорниці - вирішиться увечері.

Терези

Якщо свою невгамовну енергію вам вдасться спрямувати в конструктивне русло, то день буде напрочуд вдалим. Постарайтеся бути на людях і поводитися активніше.

 Скорпіон

Сьогодні у вас буде мало часу для себе, доведеться заглибитися у питання сім'ї та проблеми близьких людей. А ввечері відпочиньте душею та тілом.

Стрілець

Багато поточних питань звалиться сьогодні на ваші плечі. Не женіться вперед, краще ведіть розмірений спосіб життя. Можливі побутові проблеми.

Козерог

Критика і настанови лунатимуть на вашу адресу весь день. Доведеться контролювати фінансову ситуацію. Якщо хтось попросить у борг, то краще коректно відмовити.

Водолій

Те, що ви вважаєте сенсом життя, сьогодні набуде іншого відтінку. Дослухайтеся до інтуїції в коханні. Фізична праця негативно позначиться на стані суглобів.

Риби

На дерево з грошима, як у Буратіно, можете не розраховувати. Доведеться працювати ще дбайливіше, щоб з'явилися сякі-такі гроші.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також