Астрологічний прогноз на 12 квітня

705 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 12  квітня

Овен

Зірки радять почати тиждень з обмірковування і планування. Це стосується не тільки роботи, але й особистого життя. Якщо все піде хаотично, то не чекайте результату. Радісна новина підніме настрій на весь вечір.

Телець

Ви візьметеся так завзято підбивати підсумки, що самі забудете - що і як. Не упускайте з виду те, що веде до фінансового благополуччя. Є шанс пристойно заробити, тому не відволікайтеся на дрібниці.

Близнята

Сьогодні захочеться трохи повередувати, щоб на вас звернули увагу. Ось така невдала тактика поведінки, але зупинитися буде важко. Для того, щоб збільшити дохід, доведеться знайти ще одну роботу.

 Рак

Настрій сьогодні буде як у космонавта. Нічого дивного, адже на календарі святковий день – День космонавтики. Ось тільки літати в мріях і бігти за ілюзіями - справа небезпечна. Реалістичний погляд на все без обмежень!

Лев

Потрясінь і невдач не очікується, а це вже привід усміхнутися. Але в робочій сфері не виключені підступи конкурентів і нереалізовані ідеї. Відмов і розчарувань у коханні не буде, тому проявляйте ініціативу.

Діва

З великою натяжкою цей день можна назвати вдалим, у крайньому разі ви постараєтеся зробити його таким. Долаючи перешкоди, ви вирівняєте ситуацію у фінансах і побуті. Весняне сонце додасть настрою і оптимізму.

Терези

Зірки рекомендують погоджуватися з тими умовами роботи, які вам пропонують. У всьому включайте логіку і розум, щоб не програти. Сімейним людям доведеться займатися організацією якогось свята чи поїздки.

Скорпіон

Якщо ви когось навмисно сьогодні розсердите, то отримаєте по заслугах. Тримайте емоції під контролем! Ні в якому разі не скандальте в колі сім'ї і в колективі. Негативна енергія руйнує, шкодувати доведеться багато про що.

Стрілець

Не бажано щось відкладати. Про слово «потім» взагалі забудьте. Ви повинні працювати і діяти тут і зараз, щоб отримати результат. Якщо впевнено йти до мети, то вона обов’язково здійсниться.

Козеріг

Сьогодні вам не доведеться комусь догоджати і когось брати в облогу. Спілкування з усіма людьми пройде на високому духовному рівні. Частіше нагадуйте собі про режим харчування. В амурних справах - шахова партія.

Водолій

Багато завдань, за які візьметеся безпосередньо, мало вас  обходять. Але відмовитися від них не вийде, статус не той. Вдалими будуть переговори у бізнесменів, якщо розписати свої ідеї на папері. Бережіть здоров'я.

 Риби

Якщо сьогодні зранку будете думати не про роботу, а посиденьки з друзями, то застрягнете на одному завданні. Мобілізуйтеся і відкиньте будь-які емоції. Гасло дня – робота і ще раз робота.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також