Астрологічний прогноз на 12 лютого

698 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 12 лютого

Овен
Зірки обіцяють додатковий обсяг роботи, з якою можна швидко і легко впоратися. Тільки не думайте: скоріше б вихідні. Це розслабить і заважатиме працювати на повну силу. Будьте дипломатичнішими щодо колег, а також домочадців.

Телець
Ваша впертість сьогодні може бути корисною. Ділова хватка не завадить, дійте активніше. Сімейні справи доведеться перенести на інший день. Увечері на них навряд чи залишаться сили.

Близнята
Сприятливо складуться будь-які переміщення - особисті й ділові. Ви зробите все, що запланували зранку. На робочому фронті нічого неординарного не трапиться. Радісна новина з вуст другої половинки вмить зніме втому.

Рак

Сьогодні доведеться боротися з власними сумнівами. Якщо ви обрали для себе робочий ритм, не знижуйте його до переможного кінця. Бійтеся спокус і швидкоплинних бажань у любовній сфері. Особливо, якщо перебуваєте в зрілому віці.

Лев
Необхідно дотримуватися балансу у всьому, чим ви плануєте займатися. Не завадить на якийсь час перетворитися в аскета, щоб виплисти з рутини. Для повернення доброго настрою знадобиться не один день.

Діва
Якщо про проблеми не говорити, то вони і не з'являться. Реальні бажання легко втіляться в життя, тому дійте енергійніше. Вдало вирішуватимуться питання фінансового характеру, є шанс поповнити гаманець. Якщо знадобиться трохи ризикнути, то так і зробіть.

Терези
Ви злегка “здулися”, що погано впливає на працездатність. Зі змінним успіхом складуться справи, що стосуються роботи і фінансів. Поворушіть думками, щоб змінити ситуацію. Лоб в лоб зіткнетеся з побутовими проблемами.

Скорпіон
Зірки радять поводитися так, як вимагають обставини. Не варто квапитися, тоді робота зрушить з місця. Ну, а за цим піде зміцнення фінансового становища. Є можливість показати творчі таланти. Довіртеся інтуїції, вимкніть на час розум.

Стрілець

Вам знадобиться серйозна моральна підготовка, щоб вирішити поточні проблеми. Якщо з чимось категорично не згодні, то висловлюйтеся прямо і начистоту. Нічого не приховуйте і в стосунках з коханою людиною. Особливо, якщо перебуваєте «на межі».

Козеріг
Сьогодні вам будуть смикати за ті «ниточки», які ви ретельно приховуєте від навколишніх. Але доведеться стійко пережити цей момент, щоб стати ще впевненішими в собі. Ситуація у фінансовій сфері стане прозорішою, якщо самі її не зіпсуєте.

Водолій
Заради близьких людей ви будете готові на все. Сьогодні доведеться активно займатися їхнім життям і здоров'ям. Робота відійде на задній план, тому не метушіться. Не забувайте й про себе. У побутовій сфері розкладіть все по поличках.

Риби

Для того, щоб впоратися з поточними завданнями, потрібно ґрунтовно зарядитися. Будьте енергійні й принципові. Великий грошовий прибуток можливий з несподіваного боку. Корисні фізичні заняття, дозовані навантаження і загартувальні процедури.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також