Астрологічний прогноз на 13 березня

392 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 13 березня

Овен

Несподівано нагряне натхнення й відкриється дар передбачення. Сьогодні поради сторонніх принесуть більше шкоди, ніж користі.

Телець

На вас чекає зустріч з привидами з минулого життя. Але ви легко впораєтеся з усіма складнощами цього дня. Стежте за своїм здоров’ям.

Близнюки

Зірки не радять довіряти навколишнім і тримати при собі свої секретики й таємниці. Вдалий день, щоб отримати фінансову допомогу.

Рак

Сконцентруйтеся на своїх завданнях і не звертайте уваги на те, що відволікає. Ймовірні приємні зміни в особистому житті, вдасться знайти компроміс.

Лев

Ваша ініціатива зміцнить професійні позиції, дозволить одержати більше, ніж ви розраховували. Вдома можливі неприємні несподіванки.

Діва

Складний та емоційно напружений день. У спілкуванні заважатиме нерозуміння і впертість співрозмовника. Фінансове становище помітно покращає.

Терези

Потік справ та інформації накриє вас із головою. Щоб зберегти високу працездатність, відволікайтеся на приємні турботи. Увечері можлива несподівана зустріч.

Скорпіон

Ситуація навколо вас змінюватиметься практично щохвилини. Не робіть передчасних і поспішних висновків. Остерігайтеся заздрісників.

Стрілець

Вирішуйте проблеми в міру їхнього виникнення, не відкладайте справи на потім: потім позитивне вирішення їх стане ще складнішим і малоймовірним.

Козеріг

Зменште робочу активність і займіться особистими справами або тим, що доставляє вам позитивні емоції. Зняти емоційну напругу можна ввечері у спортзалі.

Водолій

Щоб не помилитися, чітко і ясно висловлюйте свої думки і пропозиції. Поспіх і бажання встигнути якнайбільше можуть призвести до помилок.

Риби

Незважаючи на тимчасові фінансові успіхи, не надто розкидайтеся грошима, вони вам невдовзі згодяться. Доля може поставити вас у жорсткі умови.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також