Астрологічний прогноз на 13 грудня

717 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 13 грудня

 

Овен

Сьогодні дозволяється все те, про що ви мріяли весь тиждень. В першу чергу розплануйте відпочинок чи розваги, адже день вихідний. Обов'язково візьміть до уваги домашні справи і дрібні клопоти.

 Телець

Цього дня у вас буде маса справ і запитань до близьких людей. У вирі закрутять побутові клопоти. Якщо вийде виконати все намічене, то проведіть час на природі. Напружений день для тих, хто перебуває далеко від дому.

 Близнята

Перед вами постане одне питання дня: як все встигнути за 24 години? Головне - не метушитися і не панікувати. Побутові проблеми будуть несуттєвими. Більше відпочивайте, щоб не підірвати здоров'я.

 Рак

Постарайтеся провести цей день цікаво і з користю для себе. Приємний сюрприз отримаєте від коханої людини. І не обов'язково обдаровувати у відповідь, просто насолоджуйтеся.

 Лев

Сьогодні ви будете аж надто врівноваженими. Такої спокійної реакції на все, що відбувається, не було давно. Ви будете сповнені натхнення, тому націльтеся на що-небудь неординарне в домашніх справах.

 Діва

Ви опинитеся в епіцентрі уваги. Незважаючи на вихідний, доведеться попрацювати. Тільки не сидіть за комп'ютером з ранку до вечора, прогуляйтеся по місту. Ввечері чекайте приємних новин.

 Терези

Цей день нагадає гонку по вертикалі - злегка небезпечну, але захоплюючу. Емоцій і сюрпризів буде багато, тільки встигайте їх ловити. Кілька годин присвятіть самоосвіті, почитайте літературу.

 Скорпіон

Слід уважно прислухатися до інтуїції. Якщо вона кричить - купіть лотерейний білет, то зробіть це. Можливий виграш, про який ви і не мріяли. Ненадійними виявляться стосунки з людиною, яку ви нещодавно занесли в список друзів.

 Стрілець

Настав час втілювати плани в життя. Особливо, якщо вони стосуються кохання, нових стосунків і романтичних сюрпризів. Дозволяється пройтися по магазинах у пошуках подарунків.

 Козеріг

Трохи нудний і пасивний день. Зате є можливість дізнатися про себе багато цікавого. Стежте не тільки за фізичним, але і психічним здоров'ям. Якісь звістки викличуть бурю обурення і злість.

 Водолій

Зірки радять більше рухатися. Особливо, якщо весь тиждень ви сиділи і працювали в офісі. Можна зайнятися активними видами спорту, виїхати на природу і сходити в лазню. Фінансове становище частково поліпшиться.

 Риби

Ви беретеся за щось, а воно вислизає з рук. Значить, необхідно розслабитися і присвятити час відпочинку. Якнайкраще підійде зустріч з друзями. Увечері влаштуйте вечорниці.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також