Астрологічний прогноз на 13 квітня

591 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 13  квітня

 

Овен

Зірки радять озброїтися терпінням і кмітливістю. Сьогоднішній день вплине на все, чим займаєтеся. Негативний вплив збоку теж буде. Вечірня прогулянка відновить сили.

Телець

Навіть якщо ви далеко не творча особистість, сьогодні будете надихатися природою, погодою і навіть чистотою власних помислів. Успіх неминучий, якщо докласти хоча б мінімум зусиль.

Близнята

Випробування на міцність - ось що вас  очікує сьогодні. Попросіть вибачення в тих, кого ненароком образили чи незаслужено критикували. Намагайтеся реагувати на все спокійно, щоб не посваритися.

Рак

Сьогодні доведеться займатися насущними справами, облаштуванням житла і лікуванням давніх захворювань. У вас не буде часу все розмежувати і розпланувати. Люди будуть постійно відволікати, але поводьтеся чемно.

Лев

Вас очікує справжній марафон, який пробігти слід гідно. Ось тоді можна розраховувати на кар'єрне зростання. Можливе романтичне знайомство і море компліментів. Головне - не повертатися до минулих токсичних відносин.

Діва

Н можна упускати пропозицій, які йдуть на користь кар'єрі та фінансовому становищу. Уважно розглядайте умови співпраці, дрібниці теж будуть важливими. Дружні стосунки будуть вище від любовних.

Терези

Зірки обіцяють день сумнівів і заниженої самооцінки. Тривоги і хвилювання очікуються в сімейному житті. Налагоджувати стосунки з другою половинкою краще без впливу і порад сторонніх осіб.

Скорпіон

Як ви до людей, так і вони до вас. Але ви зрозумієте це занадто пізно, якщо будете впертими і нетактовними. Довіра і щирість у цей день відіграють важливу роль. Вдалими виявляться творчі проєкти.

Стрілець

 Сьогодні ви будете розриватися між «хочу» і «треба». Візьміть себе в руки, не йдіть на поводу у ліні й спокус. Щось несподіване і приємне станеться в родині. Тепер справа за вами – затримайте прекрасний момент надовше.

Козеріг

Від друзів отримаєте не тільки добру пораду, але й, можливо.  матеріальну підтримку. Терпіння знадобиться в стосунках з коханою людиною. Часті сварки і розбіжності призвели до холодної війни.

Водолій

Вам сьогодні потрібно відстоювати не тільки свої принципи, але й ідеї. Виявляється, мисливців за ними надто багато. Фінансове становище стерпне, але хотілося б краще. Тому терміново шукайте підробіток.

Риби

Сьогодні ви будете схожі на черепаху, яка ледве пересуває ноги і думки. Можливо, що настала стадія «перегоряння», з якою доведеться щось робити. Весняне повітря, прогулянка і сонечко - все це додасть позитиву.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також