Астрологічний прогноз на 13 лютого

650 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 13 лютого

 

Овен

Уважніше сьогодні стежте за тим, щоб хтось не попросив у вас більше, ніж ви можете дати. Не бажано сьогодні займатися благодійністю. Прогулянка по морозу активізує розумові здібності.

Телець

Сьогодні день активізації ваших друзів, тому не дивно, що сьогодні намічається з ними зустріч. День пройде душевно. Проведіть активно час, а не тільки сидіть за столом. Вам необхідний вихід енергії.

 Близнята

Якщо ви сьогодні працюєте, то день мине досить продуктивно. Можливо, навіть доведеться змінювати підходи в роботі. Винагорода порадує своєю величиною. Є можливість розслабитися на шопінгу.

Рак

Зірки пророкують романтичні вихідні. Для відпочинку підійде будь-яке місце, де ви можете відпочити душею і тілом. Ви отримаєте масу приємних вражень і зігрієтеся душевним теплом друзів.

Лев

У самотніх можливе цікаве знайомство. Тому не втрачайте шансу і не сидіть вдома в суботній вечір. Для тих, хто в шлюбі, бажано провести вечір у домашній обстановці. Всі побутові справи відкладіть.

 Діва

Ваша друга половинка зажадає сьогодні більше уваги до себе, душевного тепла й участі. Зберіться і поїдьте в мальовничі, далекі місця. Поїздка видасться вдалою у всіх сенсах.

Терези

Сприятливий день для фізичної активності. Все, що добре для здоров'я, добре і для вас сьогодні. Захочеться, як у дитинстві, пробігтися на лижах і трохи подуркувати з друзями або сімєю.

Скорпіон

Якщо не брати до уваги, що кохана людина може бути чимось незадоволена сьогодні, то день в основному вдалий. Варто провести час не за телевізором, а піти погуляти провести час душевно й позитивно.

Стрілець

Сьогодні ви із задоволенням залишитеся вдома і займетеся домашніми справами. А заодно приготуєте щось смачненьке на День закоханих, щоб порадувати другу половинку. Покупки принесуть сьогодні особливу радість.

Козеріг

Чудовий день для знайомства у самотніх людей. Любовне побачення буде і в тих, хто в парі. Ви прекрасно проведете час, сьогодні вам з коханою людиною буде особливо тепло і спокійно.

 Водолій

Отримання грошей, покупки - ось головна тема сьогоднішнього дня. Походи по магазинах особливо порадують. Рідні теж зрадіють подарункам, тому не забудьте і про них.

Риби

Спрямуйте свою енергію сьогодні на домашні справи і облаштування побуту. Спілкування принесе радість, особливо з друзями. Фінансове становище порадує своєю стабільністю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також