Астрологічний прогноз на 13 серпня

563 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 13 серпня

 

Овен

Вдалий день, щоб подумати, що заважає розвиватися і рухатися вперед. Позитивні емоції принесе зустріч із давніми друзями.

Телець

Дорогі покупки перенесіть на інший день. Сьогодні доведеться займатися кількома справами одночасно. Прислухайтеся до порад друзів.

Близнюки

Вам сьогодні треба постаратися бути толерантнішими, не нав'язувати своєї думки та уникати будь-яких конфліктів. Загалом сприятливий день.

Рак

Нові знайомі можуть вплинути на ваше подальше життя, тому більше бувайте в людних місцях, знайомтеся, спілкуйтеся.

Лев

Якщо вдасться впоратися з негативними емоціями, день мине вдало та спокійно. Не слухайте нічиїх порад, дійте самостійно.

Діва

Є шанс гарно відпочити на лоні природи. Делегуйте комусь із домашніх частину своїх обов'язків. Похід магазинами краще відкласти.

Терези

В особистих стосунках можливі проблеми: доведеться обговорювати болючі питання та шукати шляхи вирішення спільних проблем.

Скорпіон

День вдалий у фінансовому плані. У конфліктних ситуаціях краще тримайтеся подалі від усіх негативно налаштованих людей.

Стрілець

Перед тим, як розпочинати щось нове, прорахуйте всі можливі сценарії. Ви можете змінити свою думку про когось із близьких.

Козеріг

Емоційно нестабільний день. Може бути підвищена тривожність. Намагайтеся спілкуватися із позитивно налаштованими людьми.

Водолій

Можливо, вам захочеться щось різко змінити у своєму житті. Не бійтеся цих змін, зірки на вашому боці. Особисте життя фонтанує емоціями.

Риби

День вдалий для відпочинку й емоційного перезавантаження. Друзі не залишать без допомоги. Не відмовляйте у допомозі навіть незнайомим людям.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також