Астрологічний прогноз на 13 вересня

584 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 13 вересня

 

Овен
Сьогодні вам потрібно більше оберігати і любити себе. Не витрачайте сили і почуття на навколишніх. Позитивних емоцій буде море, якщо поспілкуєтеся з близьким другом. Можлива погана реакція на зміну погоди.

Телець
Ви витратите мінімум грошей, а придбаєте корисні та якісні речі. Шопінг запам'ятається надовго, а настрій покращиться. Менше контактуйте зі сторонніми людьми. Є небезпека не тільки конфліктів, а й зараження вірусом.

Близнята
Якщо в цей день перетворитися на «кам'яну стіну», то жодний негатив вам не страшний. Ви будете відкидати від себе вогняні стріли, порчу і конфлікти. Добре побути наодинці з близькими людьми.

Рак
Зірки обіцяють позитивний день, коли у фокусі уваги будуть тільки приємні події. Ви отримаєте порцію гарних новин від друзів і колег. Якщо абстрагуєтесь від спогадів, то образи на кохану людину залишаться в минулому.

Лев
Ви не звикли вередувати, та й чуже ниття насилу переносите. Але сьогодні доведеться вислуховувати різне, тож наберіться терпіння. Вечір повністю присвятіть собі. Знайдіть культурний захід, який займе весь ваш час і серце.

Діва
Ніяк не вдається ввійти в звичне русло. Ви злегка загубилися як для себе, так і для навколишніх. Менше витрачайте грошей на побутові речі, краще вдосконалюйтесь духовно. Сімейні стосунки  дуже крихкі.

Терези
Вам хочеться, щоб все навколо було в ажурі. Зупиніться, ідеального не існує. Родичам знадобиться ваша підтримка, є ймовірність термінової та далекої поїздки. Бажаний виїзд на природу із сімєю та друзями.

Скорпіон
Скорпіон буде почуватися рабом, навіть у колі сім'ї. Можливо, це осіння хандра, яка так «тисне» на настрій. Пориньте з головою не в роботу, а в читання, захоплення або кохання. Геніальна ідеї з’являться під вечір.

Стрілець
Ваші помилкові дії зранку призведуть до скандалу. Намагайтеся усамітнитися, щоб не вибухати з будь-якого приводу. Найкраще поїхати десь на природу, на риболовлю чи піти в парк погуляти.

Козеріг
Зірки рекомендують звернути увагу на здоров'я. Якщо не припините нервувати і бунтувати, можна опинитися в замкнутому колі. Спілкуйтеся з тими, кого добре знаєте. Ви будете надто відверті сьогодні, що багатьох порадує.

Водолій
Всі дії сьогодні повинні бути цілеспрямованими, ніякого хаосу. Складіть план зранку і суворо його дотримуйтеся. Будьте обережними з фінансами. Вечір краще провести за чаєм чи кавою з друзями.

Риби
Все прекрасно і ви найкращі. Припиніть мучити себе сумнівами і купатися в спогадах. Гранично терпимими і чуйними потрібно бути з близькими людьми. Ідеї переповнюють вас, почекайте до понеділка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також