Астрологічний прогноз на 13 вересня

609 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 13 вересня

 

Овен

Понеділок ніколи не буває легким і приємним. Ви ще раз в цьому переконаєтеся. Якщо не будете якісно виконувати роботу, то ввечері доведеться приймати заспокійливе.

Телець

Намагайтеся не встрявати в конфлікти з будь-якого приводу. Намагайтеся стримуватися. Похід по магазинах більше втомить, ніж порадує. Увечері влаштуйте святкову вечерю.

Близнята

Сьогодні ви будете надто бурхливо реагувати на критичні зауваження. Але деяка критика цілком обґрунтована. Пропозиції про співпрацю перенесіть на наступний день.

Рак

Працювати доведеться за щільним і виснажливим графіком - і в офісі, і вдома. Присядьте, випийте кави і видихніть. Про гроші думати не потрібно, їх потрібно заробляти.

Лев

Все повернеться втричі, якщо будете щедрими на емоції й почуття. Жаліти себе не потрібно, робіть все, що запланували по дому. Вечір принесе сюрпризи.

Діва

Вчитися і освоювати нові навички ніколи не пізно. Покладайтеся на інтуїцію, якщо питання торкнеться фінансів. І в особистих стосунках теж.

Терези

Ви будете зайняті роботою. Припиніть мучити себе проблемами на особистому фронті. Прислухайтеся до того, що говорить кохана людина.

Скорпіон

Сьогодні вам вдасться вирішити задачу, яка раніше була не по зубах. Ви просто подивилися на ситуацію з іншого боку. Тепер можете давати консультації іншим людям.

Стрілець

Не потрібно занадто близько брати до серця те, що і виїденого яйця не варте. На свіжому повітрі думається легше, тож походіть по осінньому лісу чи парку.

Козеріг

Якщо зможете зосередитися на важливих справах, то вони не здадуться настільки вже серйозними. Відсортуйте все до дрібниць, щоб не наробити помилок.

Водолій

Працюйте самовіддано, щоб не втратити у грошах. Ввечері вас чекає запрошення у приємне товариство. Самотні можуть зустріти близьку за духом лдину.

Риби

Зірки пророкують світовий переворот, але поки тільки в індивідуальній свідомості. Нарешті вдасться вибратися із ситуації, яку ви вважали тупиковою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також