Астрологічний прогноз на 13 жовтня

647 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 13 жовтня

Овен
Сьогодні краще не приймати кардинальних рішень. Це особливо стосується роботи і фінансів. Протягом дня багато планів поміняються місцями, але турбуватися з цього приводу не варто.

Телець
Краще цього дня відмовитися від відвідування масових заходів і відвертих розмов з близькими людьми - день не для спілкування. Побудьте на самоті, але не захоплюйтеся і постарайтеся не наробити помилок.

Близнята
Сімейні справи зажадають значних вкладень. Головне - спокійно поставитися до всього, що відбувається. Більше підтримки і менше критики – запорука гарних стосунків у сімейному житті.

Рак
Плідний день, якщо вранці збадьоритися і рвонути на роботу. Без фіззарядки сьогодні не обійтися, адже бігати, спілкуватися і сидіти за комп'ютером доведеться довго. Зате фінансовий результат буде чудовий.

Лев
Зірки обіцяють вдалі поїздки у справах, приємні зустрічі й подорожі, щоправда, тільки в мріях. Ви будете рухатися в різних напрямках, тому можна розраховувати на успіх. Боротьба з конкурентами чекає підприємців-початківців.

Діва
Сьогодні потрібно чітко регламентувати весь день. Не варто братися за величезний обсяг роботи, якщо почуваєтеся не дуже добре фізично. Вдалий період для очищення організму, дієти і спорту.

Терези
З’явиться шанс знайти ще одне джерело доходу. Не бійтеся виявляти ініціативу на роботі. І в особистому житті також. Увечері чекайте запрошення в гості або на побачення. Є шанс зустріти “свою” людину.

Скорпіон
Сьогодні можна втрапити в якусь халепу чи авантюру, що може позначитися на особистому житті й стані душі. Щоб відволіктися, придумайте собі приємне заняття. Наприклад, вирушайте за місто  і пофілософствуйте.

Стрілець
Постарайтеся сьогодні вибратися на природу, хоча б на годинку. Вам просто необхідно підзарядитися і відновити душевні сили. Не варто планувати фінансові операції, ризикуєте багато втратити.

Козеріг
Сьогодні захочеться щось змінити «під себе». Щоб завершити хоч одну справу, постарайтеся правильно розставити пріоритети. У будь-яких суперечках тримайте нейтралітет – це принесе свої плоди.

Водолій
Потрібно мобілізувати всі сили, щоб не втратити їх у найвідповідальніший момент. Очікується колосальний обсяг роботи і вирішення побутових проблем. Сімейним людям доведеться трохи попрацювати вдома.

Риби
Зірки обіцяють пасивну роботу. Щось оперативно доведеться організовувати в сімейному житті. Обставини виявляться сильнішими від ваших бажань. Не приймайте рішень, якщо в них не впевнені.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також