Астрологічний прогноз на 14 грудня

689 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 14 грудня

 

Овен

Зранку ви маєте намір вибудувати в голові складні логічні ланцюжки. Але це навряд чи допоможе в активній роботі. Скоріше за все, ви заплутаєтеся в трьох соснах, що не додасть настрою.

 Телець

Сьогодні ви реально заслужили похвалу на роботі. Але не метушіться і будьте послідовні у своїх діях. Увечері відмовтеся від ситної вечері, пора сідати на дієту. Попереду - новорічний корпоратив.

 Близнята

Не бажано звертати увагу на дрібні перешкоди і непорозуміння. Вони скоро «розсіються» самі собою, а ось великі проблеми можуть зависнути. Проявіть турботу про близьких людей, ізолюйте їх від побутових турбот.

 Рак

Якщо інтуїтивно розумієте, що робота марна, то краще від неї відмовитися. Навіщо докладати зусилля там, де їх ніхто не помітить? Фізичні навантаження можуть погіршити стан, будьте обережні.

 Лев

Якщо керівництво доручило реалізацію нового проєкту саме вам, то терміново беріться за роботу. Матеріальне «підживлення» можливе ввечері. Ви отримаєте пристойну суму, що виявиться приємним і несподіваним фактом.

 Діва

Зірки обіцяють значну завантаженість на роботі. Вихідні пройшли чудово, а сил працювати - немає. Доведеться використовувати внутрішні резерви, щоб взятися за роботу. Вечір проведіть у сімейному колі.

 Терези

У цей день вам потрібно побути наодинці з собою. Думок і планів накопичилося безліч, а від їхнього вирішення постійно хтось відволікає. Щоб не заплутатися в пріоритетах, відчуйте їх.

 Скорпіон

Вам хтось настирливо заважає в реалізації планів. Якщо визначити заздрісника, то справи підуть краще. Все ретельно аналізуйте. Фінансове становище стабільне і дозволяє потратитися на подарунки.  

 Стрілець

Сьогодні вам зовсім не хочеться працювати. Щоб не одержати догану від керівництва. мобілізуйте всі сили і беріться до роботи. Бажаний результат отримають бізнесмени, на ваші ідеї відгукнуться.

 Козеріг

Сьогодні не варто перенапружуватися, навіть якщо робота буде легкою та швидкою. Радісні події очікують сімейних людей. Вони кардинальним чином вплинуть на стосунки і побутові питання.

 Водолій

Зірки пророкують мрійливий і вільний день. Але це стосується тільки тих, хто вже виконав всю роботу. У комерційні питання краще не лізьте. Це не найвдаліший день для роботи з документами, вкладень і поїздок.

 Риби

Багато ваших бажань у цей день втіляться в щасливу реальність. Дивовижно швидко вирішаться фінансові проблеми, які вам вже давно «виносять мозок». Але для цього доведеться докласти трохи зусиль.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також