Астрологічний прогноз на 14 серпня

2252 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 14 серпня

 

Овен
Цей день необхідно провести спокійно і без зайвих емоцій. Обмежте себе в калорійній їжі. Відразу ж відчуєте легкість у всьому тілі, що додасть колосальної енергії. Для фізичних занять і ремонту не час, більше відпочивайте.


Телець

Ніщо не загрожує в плані здоров'я, тому будь-які форми навантажень не зашкодять. Відмовтеся від шкідливих звичок, хоча б на добу. Приплив сил і позитивний настрій допоможуть в особистому житті.


Близнята

Стільки енергії, що вам захочеться виконати роботу краще за інших співробітників. Родичам краще зателефонувати, а не зустрічатися. Не виключені суперечки з приводу спільних фінансів. А загалом настрій святковий і радісний.


Рак

Зірки рекомендують взяти невелику паузу, щоб зважити свої сили і можливості в роботі. Зайві емоції зашкодять у спілкуванні з друзями і родиною. Якщо на вас так впливає погода, то краще побудьте на самоті.


Лев
Вашій нервовій системі й голові потрібен відпочинок. Абстрагуйтеся на деякий час від роботи, вирушайте у вихідні на берег якоїсь водойми. Невеличкий фінансовий дощик очікується під вечір.


Діва

Якщо щось вам буде не під силу, то і братися за це не слід. Пожалійте себе і своє здоров'я. Не кращим чином складеться ситуація з фінансами. Будьте економнішими. Друга половинка чекає від вас сюрпризу.


Терези
Сьогодні у вас на душі буде сонячно і поетично. Ви давно не почувалися так добре. Головне, не встрявайте в чужі розмови і суперечки. Інакше точно втратите рівновагу, і день зійде нанівець.


Скорпіон
Головне сьогодні - щоб всього було в міру. І емоцій, і роботи, і відпочинку. Будь-які покупки сьогодні під забороною. Можна витратити час і гроші, а отримати нуль. Краще проведіть час із сім’єю.


Стрілець
Непорозуміння на роботі зіпсують настрій надовго. Зате сімейне життя не обтяжене жодними проблемами, тому організуйте спільний з ріднею відпочинок. Фінанси це дозволяють.


Козеріг

Зірки рекомендують присвятити цей день тільки собі. Не потрібно завантажувати себе проблемами інших людей, навіть дуже близьких. Краще сплануйте відпочинок на вихідні. Вечір бажано провести  в колі друзів.


Водолій
Весь день доведеться розгрібати завали паперів на роботі. У процесі знайдете щось цінне і давно забуте. Заради коханої людини захочеться гори звернути. Але при цьому не забудьте про рутинні домашні справи.


Риби
Ранок розпочніть із ложечки меду з водою. З’явиться час для спорту, активних ігор і водних процедур. Не дозволяйте тілу і душі лінуватися, тоді все вийде. Для закоханих найкращим подарунком буде невеличка подорож.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також