Астрологічний прогноз на 14 серпня

643 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 14 серпня

Овен

Своє невдоволення кимось і чимось залиште осторонь, інакше посваритеся, а потім шкодуватимете про це. Вирішення побутової проблеми прийде ввечері.

Телець

Сьогодні буде безліч планів у всіх сферах. Це прекрасний день у коханні. Але для зміцнення стосунків краще поїхати  на природу.

Близнята

Ніхто не змінить ваше життя так, як ви можете зробити це самі. Ввечері побачите результат свого позитивного мислення.

Рак

День суєти та біганини. Вирішувати нагальні питання основному доведеться пішки. Мобільність приведе до успіху і в амурних справах.

Лев

Зірки передбачають гарне фінансове становище. Можна порадіти та щось купити. Тим більше, що часу буде сила-силенна. Від далекої поїздки краще відмовитись.

Діва

Ви за вдачею справжній реаліст, але сьогодні захочеться політати в мріях.. Гарний день для активного спорту та відпочинку на свіжому повітрі.

Терези

Напевно, ви запрограмували себе на успіх у фінансовій сфері – гроші ллються густим дощиком. У сім'ї вас підтримають у всіх починаннях.

Скорпіон

Ідеальний вихідний день. Погодка дуже голосне «шепоче», а ви до неї прислухайтесь і вирушайте з друзями чи родиною на природу.

Стрілець

Негативних подій сьогодні не планується, тому можете бути спокійними на всі 100%. Увечері надійде приваблива пропозиція щодо додаткової роботи.

Козеріг

Сьогодні ви можете зробити якусь помилку, після якої багато справ підуть шкереберть. Не пускайте нікого у своє особисте життя, тим більше в чоботах.

Водолій

Романтичний день. Як для самотніх. Так і тих. Хто вже давно у шлюбі. Відповідально поставтеся до лікування, якщо захворіли.

Риби

Зірки радять пройти невеликий квест. Якщо все складеться вдало, то у фінансовій сфері відбудуться кардинальні зміни. Не придумуйте те, чого немає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також