Астрологічний прогноз на 14 серпня

311 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 14 серпня

Овен

Можливі деякі непорозуміння з колегами. Гарний час для вирішення фінансових питань. Але великі витрати цього дня краще відкласти.

Телець

Лінь і знесилення заважатимуть працювати із самого ранку. По можливості перенесіть усі важливі питання на інший час, а сьогодні дозвольте собі трохи розслабитись.

Близнюки

Домашні турботи вимагатимуть вашої безпосередньої участі. Порадуйте себе невеличким подарунком. Це збільшить працездатність і дасть стимул рухатися далі.

Рак

Професійні і навіть критичні зауваження підуть на користь. Невдалий день для походу магазинами. Не варто встрявати у чужі сварки чи з'ясовування стосунків.

Лев

Сьогодні можуть здійснитися ваші мрії або невеликі бажання, які не потребують тривалої підготовки. Керівництво дослухається до ваших ідей.

Діва

У роботі можливі складні ситуації, вирішити які допоможе альтернативний підхід та фантазія. Зірки радять не робити сьогодні покупок. Тримайте свої секрети при собі.

Терези

Корисно мати запасний варіант на випадок непередбачених затримок. Хтось із друзів може видати вам свою чи чужу тайгу. Намагайтеся її зберегти, будьте тактовними.

Скорпіон

Самотні сьогодні можуть зустріти когось особливого та розпочати романтичні стосунки. Намагайтеся зберігати спокій і холоднокровність у всіх ситуаціях.

Стрілець

Побутові питання вимагають вашої участі, тому готуйтеся багато часу провести в домашніх турботах. Вдалий день для початку здорового способу життя.

Козеріг

Вдалий день. Вам вдасться швидко та ефективно вирішувати складні питання. В особистому житті все складається напрочуд добре.

Водолій

Сьогодні доведеться вирішувати домашні питання. Віддайте пріоритет особистим справам. Надвечір можливе легке нездужання і погіршення настрою.

Риби

На роботі можливі непорозуміння. Сьогодні ви можете знайти додаткові джерела заробітку. Вечір проведіть вдома, відновіть запас енергії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також