Астрологічний прогноз на 14 вересня

814 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 14 вересня

 

Овен
Не варто гнатися за модою. Все, що вам підходить - зовні й внутрішньо, не відмітайте в сторону. Можлива діяльність зовсім іншого напряму, великий прибуток і стабілізація становища. У стосунках з обранцем e пріоритеті повинні бути м'якість і поступливість.

Телець
Звичайний день, нічого видатного не відбудеться, не сподівайтеся. Але це чудово, адже вам пора відпочити від змін і бурхливих емоцій. Складні моменти у фінансовій сфері допоможе розрулити родич. Корисно зайнятися загартовуванням організму.

Близнята
Ризикований і трохи небезпечний для особистісного зростання день. Величезну підтримку можна отримати несподівано, але на щось велике і довгострокове не розраховуйте. З боку коханої людини багато причіпок, тому будьте терплячими.

Рак
Сьогодні вам запропонують незвичайну подорож, погоджуйтеся. Доведеться проїхатися по старих і забутих місцях, щось згадати і знову відчути. У стосунках з коханою людиною не ставте себе в рамки, які колись створили одне для одного.

Лев
Зірки обіцяють «урожай», який ви хотіли зібрати ще навесні. Несподівана зустріч здатна круто змінити долю. Бережіться емоційного перенапруження, воно погано може позначитися на стані здоров'я. Увечері будете довго заспокоювати давнього друга і давати поради.

Діва
Те, що ви вмієте робити краще за інших, допоможе вирватися вперед у кар'єрі. Вас нарешті гідно оцінять. У роботі всі дії повинні бути спрямовані на прогрес. Особисте життя налагодиться після серйозної розмови. Примирення буде дуже зворушливим.

Терези

Інтуїція вас не підведе, вона обере вам правильний шлях. Але це більше стосуватиметься роботи, а не сімейного життя. З великою охотою візьметеся за господарські справи. Але душа вимагає чогось більшого, дозвольте їй розслабитися.

Скорпіон
День рутинних справ, нудьги і спогадів. Вони заважатимуть спланувати майбутнє. Ви виснажилися внутрішньо, пора відновлюватися. У роботі робіть інтервали, щоб не опинитися під пресом навантажень. Фізичні заняття не закидайте, але робіть все в міру.

Стрілець
В душі у вас - справжня революція. Вам захочеться перевернути весь світ, який видається надто вже сірим. Однодумців у цій справі знайти не вдасться. Тож відкладіть «мітинги» на потім. Родина, як ніколи, потребує вашої турботи і допомоги.

Козеріг

Якщо втратите контроль над собою, то будете довго про це шкодувати. Не дозволяйте собі критичних зауважень у бік керівництва. Постарайтеся дотримуватися дієти, щоб уникнути загострення хронічних захворювань. Вечір подарує чимало яскравих емоцій.

Водолій
Зірки радять обережніше поводитися на дорозі і з побутовими приладами. Охороняйте свій внутрішній простір, не діліться секретами з малознайомими людьми. Самотні люди можуть закохатися, а сімейні ще раз переконаються у правильності свого вибору.

Риби
Екстремальні пригоди чекають на тих, хто вже втомився від рутинної роботи і розміреного життя. Ви потрапите у веселу компанію, що додасть незабутніх емоцій і яскравих вражень. Від надмірних витрат втікайте подалі, інакше залишитеся на мілині.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також