Астрологічний прогноз на 14 жовтня

631 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 14 жовтня

 Овен
Вам потрібно в першу чергу зрозуміти, що ви саме хочете. Бажань багато, тому думки бурлять. В особистому житті можливий несподіваний поворот. Якщо ви сприймете зміни гідно, то вони будуть тільки на краще.

Телець
Якщо хочете досягти чогось, то потрібно відмовитися від застарілих методів. Сьогодні вітається все нове, не озирайтеся назад. Навіть у стосунки з коханою людиною постарайтеся внести свіжий подих.

Близнята
Зайві розмови і, тим більше, плітки можуть призвести до сварки. Важливою складовою в побутовій сфері буде ваш багаж знань. Фінансова скарбничка спорожніла? Доведеться шукати підробіток.

Рак
Стосунки з коханою людиною на межі розриву, а ви ніяк не хочете поступатися. Придивіться до своєї поведінки, вона не заслуговує на повагу. Дбайливіше поставтеся до здоров'я, особливо, якщо болить голова або спина.

Лев
Вам знадобиться сильна моральна підтримка. Не відмовляйтеся від неї, інакше самі не впораєтеся з проблемами. Їх навалилося аж надто багато. До вечора настрій помітно покращиться.

Діва
Ви будете так жадібно хапати новини, що злітають з уст знайомого, що забудете про все. Прекрасний день  для відпочинку. Наведіть порядок у думках і бажаннях. До речі, не забудьте, що сьогодні купа свят.

Терези

Якщо в цей день візьмете на себе тягар турбот і зобов'язань за інших людей, то розраховувати на спокійний вечір не варто. Від заздрості й гордині тікайте, сьогодні ці якості у вас переважають.

Скорпіон
Отримаєте сьогодні від навколишніх багато цінних вказівок. Бережіть здоров'я, не піднімайте важкого і відмовтеся від обжерливості, інакше організм відповість хворобами. Відпочивайте в колі сім'ї, не ходіть в гості.

Стрілець
Зірки обіцяють чудовий день. Ви зрозумієте, що світ не без добрих людей, вони будуть зустрічатися вам на кожному кроці. В особистому житті все складеться якнайкраще. Організуйте виїзд за місто.

Козеріг
Нервове перенапруження негативно позначається на настрої. Чудовий день для прогулянки на свіжому повітрі. Навіть осіння погода не перешкода. Не забудьте про сімейні обов’язки.

Водолій
Доведеться через силу посміхатися і веселитися. На душі похмуро, а показувати свій настрій не хочеться. Корисно провести профілактичні заходи щодо здоров'я. Обов'язково простежте за харчуванням, але не голодуйте.

Риби
Контролюйте емоційний стан, щоб не потрапити в неприємну історію. У стосунках з обранцем доведеться подивитися правді в обличчя. Це метафора, але прислухатися до неї потрібно. Задумайтесь про майбутні зміни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також