Астрологічний прогноз на 15 червня

666 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 червня

 

Овен

Сьогодні ви будете настирливо займатися справами, які не мають перспективи. Пошкодуйте себе і візьміться за щось цікавіше. Увечері не виключено нездужання.

Телець

Конфліктів уникайте, особливо з родичами. У деяких з них дар - програмувати вас на погані думки. Уникайте переохолодження і женіть від себе негатив.

Близнята

Багато яскравих і виняткових подій. Якщо подалі від усіх заховаєте емоції, то захиститесь від негативу. Але в любовній сфері суцільні неприємності.

Рак

Зірки рекомендують звертати увагу на знаки долі, випадкові збіги і несподівані зустрічі. Довіртеся інтуїції. Не відвертайтеся від людей, які пропонують допомогу.

Лев

Цей день варто присвятити спілкуванню. Але тільки з тими людьми, хто вам духовно близький. Відпочинок в колі друзів відновить енергетичні сили.

Діва

Настав час змінювати плани. Дотримуйтеся режиму відпочинку і харчування, щоб не захворіти. Обов'язково прогуляйтеся пішки ввечері.

Терези

Емоції переповнюють, хочеться осягнути неосяжне і прискоритися у вирішенні планів. Але гнатися не варто, тим більше, на «червоне» світло.

Скорпіон

Все потрібно робити з душею, тоді результат не забариться. Радісна новина надихне на щось кардинально нове. Є шанс збільшити дохід. Більше відпочивайте.

Стрілець

Все, чим би ви не займалися, буде перетворюватися на заплутаний клубок. Море спокус очікує одиноких людей. Та й сімейні можуть попастися «на гачок».

Козеріг

Доведеться виконувати план-максимум, замість того щоб написати заяву на відпустку. Працюйте, поки є час і можливість. Тим більше, гроші знадобляться.

Водолій

Своє фінансове становище не обговорюйте з малознайомими людьми. Тим більше, що все скоро налагодиться. Настав час пакувати валізи до відпустки.

Риби

 Сьогодні вам судилося борсатися в рутині й нудних справах. Самотні люди мають шанси зав'язати романтичне знайомство. А сімейні – гарно провести вечір.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також