Астрологічний прогноз на 15 грудня

711 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 грудня

 

Овен

Зірки обіцяють перспективний день. Вас можуть закидати вигідними пропозиціями. Потрібно терміново компенсувати всі зусилля, щоб енергетично відновитися. У спілкуванні будьте тактовними.

 Телець

Ви будете сьогодні багато спілкуватися, зустрічатися з новими людьми і вирішувати важливі питання. Не буде часу навіть чаю з колегами попити. Але все це тільки на користь вашій кар'єрі й добробуту.

 Близнята

У фінансовому плані розраховуйте на себе і свій гаманець. Забудьте про кредити і позики, це під забороною. Бережіть здоров'я, не переохолоджуйтеся і не перевтомлюйтеся. Уникайте місця скупчення людей.

 Рак

До Нового року два тижні, а роботи непочатий край. Доведеться акуратно розкласти завдання по поличках, щоб побачити головне і другорядне. Фінансове становище дозволяє шопінг, але економ-класу.

 Лев

Якщо чогось сильно захочете, то зупинити вас вже неможливо. Ось і сьогодні настрій у вас буде бойовий. Це додасть впевненості й допоможе виконати все заплановане. У любовних стосунках необхідне «перезавантаження».

 Діва

Відповідальний день, випускати з уваги не можна навіть дрібниць. Не ставтеся до всього нового і незвичайного підозріливо. Можливий конфлікт, емоції тримайте під контролем.

 Терези

Неспокійний день, але ви витримаєте будь-які натиски. Будьте ближче до родичів, вони вже точно не засудять і не образять. Поки все йде рівно, головне - уникайте спонтанних висновків і рішень. Ну, а до критики поставтеся філософськи.

 Скорпіон

Зірки радять розпочати з внутрішніх змін. Це зробити нелегко, але потрібно для вашого ж блага. Тоді стосунки з колегами і друзями помітно покращаться. Намагайтеся все робити від щирого серця.

 Стрілець

Сьогодні вам потрібно слідувати правилам, встановленим суспільством. Своє «я» краще прибрати подалі. Перед тим, як вступити з кимось у суперечку, добре подумайте і відійдіть убік.

 Козеріг

Непростий день, тому доведеться мобілізувати всі внутрішні резерви. За спиною хтось плете інтриги, а ви самі ніяк не можете вибратися на правильний шлях. Увечері приготуйтеся до порції критики від рідні.

 Водолій

Із самого ранку ви нагадуєте маятник. Якщо ваш настрій не врівноважиться, то чекайте претензій і конфліктних ситуацій. Увечері належить розгрібати побутові проблеми. Допоможе вся родина.

 Риби

Сьогодні вам вдасться не тільки себе витягнути з рутини, але й допомогти колегам у цьому плані. Вдало складеться невеличкий шопінг. Рідні піднесуть вам ввечері сюрприз. Особисті справи на висоті.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також