Астрологічний прогноз на 15 лютого

624 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 лютого

 

Овен

Зірки не радять займатися справами, від яких вже віє попелом. Від них не буде толку, навіть якщо докладете максимум зусиль. Спекотний день у плані фінансів. Візьміть абонемент в спортзал або басейн.

Телець

Якщо ви на щось збирали гроші, то сьогодні можна влаштувати космічний шопінг і розщедритися на все, про що мріяли. Тим більше, що покупки будуть дуже корисними. Братися за нові проєкти не варто.

Близнята

Не варто витрачати час на розмови з колегами. Навіть якщо вони будуть безпосередньо стосуватися роботи. Залишайтеся при своїй думці, поводьтеся відповідально. Рутинні справи і домашні клопоти відсуньте на задній план.

Рак

Сьогодні у вас буде весняний настрій, навіть якщо на вулиці мороз. Романтичні пориви не скасовуються, ви задоволені собою. Увечері дозвольте собі розслабитися, відпочити і почитати. Піша прогулянка піде на користь.

Лев

Ви будете переживати за минулі справи, які повисли в повітрі. Нове і незрозуміле - не ваш коник. Бюджет після свята помітно постраждав. За здоров'ям стежте уважно, можливі незначні збої.

 Діва

Уважно перевіряйте документи, від яких залежать майнові та фінансові справи. Не займайтеся питаннями, які більше стосуються родичів, а не вас. Вони самі розберуться в усьому, а ви лише втратите час.

Терези

Цей день мало підходить для вираження емоцій і почуттів. Особливо, в колі колег або нових бізнес-партнерів. Справжня корида чекає ввечері, в сімейному колі. Але якщо у всіх нюансах розібратися спокійно, то винних немає.

Скорпіон

Зірки рекомендують ґрунтовно зайнятися роботою. Недаремно цей день назвали понеділком, будьте максимально працездатними. Не всі зауваження керівництва потрібно приймати на свій рахунок.

Стрілець

Сьогодні не бажано займатися сторонніми справами, потрібно займатися тільки основною роботою. Це допоможе набрати сили для старту, побачити перспективи в розрізі. Добре зайнятися спортом, ходити пішки.

Козеріг

Вас очікує невеселий і важкий день. Настрій зіпсують з раннього ранку, причому, зовсім чужі вам люди. Відсортуйте тих, з ким вам не по дорозі. Бережіть нервову систему свою та навколишніх.

Водолій

Дехто з вашого оточення видасться вам не дуже доброзичливим. Зате є шанс відкрити очі на речі, які приймалися за «мед». Корисно розібратися з фінансовими справами, щоб не загрузнути в боргах.

 Риби

Мирно і по-доброму мине цей день. Ніхто навіть слова поганого вам не скаже, навпаки, усмішки і компліменти. Бізнесменам партнери запропонують цікаву тему розвитку спільної справи.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також