Астрологічний прогноз на 15 серпня

750 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 серпня

 

Овен
Спробуйте знайти заняття до душі, щоб відігнати негативні думки. Першочергові справи не відкладайте, від їхньої реалізації залежить фінансове благополуччя. Вихідні присвятіть суцільному відпочинку.

Телець
Зірки радять провести день у колі близьких людей. Можна дещо зробити по господарству, навести порядок в домі або на дачі. Якщо потрібно, то сміливо говоріть те, що думаєте. Вечір буде по-сімейному тихим і задушевним.

Близнята
Не бажано ділити все і всіх на чорне і біле. Життя дуже різнобарвне, головне – знайти колір до вподоби. Хороший день для відпочинку, але без зайвого ризику. Здоров'ю ніщо не загрожує, якщо будете помірні в їжі та розвагах.

Рак
Не бажано впадати в крайнощі. Потрібно ретельно зважувати рішення, контролювати думки і вчинки. Якщо хочеться винести комусь вердикт, то ви на черзі перший. Не занадто бурхливо висловлюйте свою думку.

Лев
Дрібні справи і вирішення фінансових проблем займе цілий день.  Важливі питання виникнуть також у побутовій сфері. Непогано було б зайнятися самоосвітою і самовдосконаленням, але без фанатизму.

Діва
Зранку виникне якась важлива і термінова справа. Доведеться відкоригувати плани на день, щоб все вирішити. Корисно посидіти на дієті, виключивши жирні та солодкі страви. Тим більше, що триває Успенський піст.

Терези

Сьогодні будете займатися всім, що потрапить під вашу гарячу руку. Це навіть добре, адже можна реалізуватися в різних напрямах. Звичайна розмова з друзями принесе вирішення вашій проблемі.

Скорпіон
Зірки радять зібрати думки докупи. Вони стрибають як ті зайчики, що може призвести до помилок. Зосередьтеся на сімейних стосунках, вони стрімко летять у безвихідь. Більше лагідності й ніжності.

Стрілець
Діловитість, завзятість і відповідальність - це те, що потрібно вам сьогодні. Не звертайте уваги на людей, які спочивають на лаврах і перебувають у відпустці. Найкращим чином вирішаться давні фінансові проблеми.  

Козеріг
Стрибати з одного місця на інше - помилка для одиноких людей. Почуття мають бути щирими, а стосунки надійними. Сімейні втішаться продуктивним днем і романтичним вечором.

Водолій
Тиждень був важкуватим, тому саме час повноцінно відпочити. Із друзями це вдасться зробити якнайкраще. Несподіваний сюрприз чекає сімейних людей. Будьте готові до змін.

 Риби
Уникайте токсичних людей, щоб зберегти своє емоційне здоров’я. Накопичилося багато побутових проблем. Настав час їх вирішувати. Хочеться спокою та затишку? Значить, вечір проведіть у компанії коханої людини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також