Астрологічний прогноз на 15 серпня

668 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 серпня

 

Овен

Саме час скористатися вдалим моментом в особистому житті, але тільки не дуже нахабно. Почніть боротьбу зі шкідливими звичками.

Телець

Останнім часом ви розкидаєтеся тим, що самому може принести величезну користь. В особистому житті можливі конфлікти.

Близнята

Не маніпулюйте поведінкою і думками другої половинки. Це може вплинути на подальші стосунки. Не приймайте сьогодні важливих рішень.

Рак

Погані вчинки можуть прилетіти бумерангом. Спокійно і стримано розмовляйте з людьми. Знайомства цього дня виявляться перспективними.

Лев

Сьогодні необхідно бути дипломатичнішими, щоб обійти гострі кути у стосунках з людьми. Зніміть на час корону, прислухайтеся до настрою тих, з ким спілкуєтеся.  

Діва

Навколо вас - суцільні недоброзичливці. Можливо, ви самі їх притягнули своєю негативною поведінкою. На справжню кориду перетвориться цей день для сімейних людей.

Терези

Переломний день. Вас важко чимось здивувати або зламати, але уважність не завадить. Особливо пильними будьте у фінансовій сфері.  

Скорпіон

Зірки пророкують метушливий і нелегкий день. Для того, щоб мрії здійснилися, потрібно пройти через випробування. В особистих стосунках візьміть паузу.

 Стрілець

Якщо надто багато чекатимете від цього дня, то нічого не отримаєте. Постарайтеся брати те, що належить саме вам. Нічого зайвого і непотрібного.

Козеріг

Сьогодні ви перебуватимете на роздоріжжі. У всьому маса недоліків і помилок. Але щоб внести позитивні зміни, слід зібрати волю в кулак.

Водолій

Особисте життя нарешті набуде конкретних обрисів. Кохана людина підтримає вас у будь-яких починаннях. Можливі непорозуміння з родичами.

Риби

Сьогодні як ніколи бажано бути відвертими і чесними. Відпочинок у колі друзів або родичів принесе масу яскравих вражень і емоцій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також