Астрологічний прогноз на 15 серпня

178 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 серпня

Овен

Вдалий день для завершення всього, що тягне вас назад і не дає розвиватися. Завершіть давні справи, позбавтеся від стосунків, що зжили себе, або зв'язків.

Телець

Якісь зобов'язання чи незавершені питання постійно нагадуватимуть про себе. Зробіть зусилля і завершіть їх. Ви відразу почуватиметеся вільнішими.

Близнюки

Готуйтеся до того, що плани доведеться міняти. В особистих стосунках все складається вдало: з коханою людиною у вас повне порозуміння.

Рак

Сьогодні ви можете переконати будь-кого, довести свою правоту у суперечці. Відкладіть похід магазинами. Підтримка друзів вам забезпечена.

Лев

День напружений та нервовий. Буде багато складних ситуацій, коли необхідно буде виявляти витримку та зберігати спокій. Намагайтеся не злитися.

Діва

Не бійтеся розпочинати щось нове і експериментувати. День вдалий у всіх аспектах – дерзайте! При цьому не забувайте про відпочинок.

Терези

Сприятливий день, коли перед вами можуть відкритися нові можливості. Хтось із близьких потребує вашої допомоги: не відмовляйте.

Скорпіон

Можливі складнощі у стосунках із коханою людиною. Намагайтеся менше контактувати сьогодні, дозвольте емоціям трохи охолонути.

 Стрілець

Дрібні неприємності можуть зіпсувати вам настрій з самого ранку. Намагайтеся вирішувати їх у міру виникнення, не відкладаючи на потім.

Козеріг

 Готуйтеся до несподіванок та сюрпризів. Однак зірки попереджають, що не всі будуть приємними; деякі можуть зіпсувати вам настрій.

Водолій

День складний та емоційно напружений. Вам потрібно тримати емоції під контролем, не виливати невдоволення на близьких та друзів.

Риби

Зірки попереджають, що поїздки чи подорожі сьогодні краще відкласти. Висока ймовірність проблем та складнощів, підвищується ризик травм.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також