Астрологічний прогноз на 15 січня

777 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 січня

 

Овен

Цей день нагадуватиме своєрідний квест, який потрібно пройти за лічені хвилини. Але нічого страшного, вправлятися потрібно, в житті знадобиться. Енергетичний запас у вас на заздрість усім.

Телець

День бажано розпочати зі спортивних занять. Не завжди ж святкувати і розважати організм смакотою. Самотні люди можуть завести романтичне знайомство. Причому в несподіваному місці. Дивовижне – поряд.

Близнята

Вся ваша енергія спрямована на поступове входження в робочий ритм. Все і всі дратують. Відновитися після свят фізично і духовно допоможуть друзі.  Вдало і вигідно складеться недалека поїздка.

Рак

Творчим особистостям сьогодні пощастить на всі 100%. Фінансові проблеми застопоряться, тому їхнє вирішення краще перенести. Духовна їжа важливіша, ніж матеріальні цінності.

Лев

Фінансове становище достойне, тож можна дозволити собі шопінг по-крупному. Але ж все закрито, доведеться задовольнитися  їстівними дрібничками. Корисно присвятити час культурному відпочинку.

Діва

Зірки обіцяють складний день. Хтось втрутиться у ваші плани, зруйнує надії та мрії. Але не поспішайте дратуватися, можливо, це й на краще. Тяганина в побутовій сфері зіпсує настрій надовго.

Терези

Сьогодні захочеться вимкнути телефон, щоб ніхто не заважав мріяти, розмірковувати і складати плани. Прекрасно складеться прогулянка, не виключене цікаве знайомство. Чужі секрети тримайте при собі.

Скорпіон

День здоров'я та зміцнення імунітету. Обов'язково дотримуйтеся режиму харчування, заплануйте дієту. Несподіваний (не матеріальний!) подарунок зробить кохана людина.

Стрілець

Сьогодні отримаєте чимало цікавої інформації. Ретельно відфільтруйте її, щоб не накоїти дурниць. Кризова ситуація можлива у фінансовій сфері. Радісна зустріч чекає ввечері, в колі давніх друзів.

Козеріг

День важкий, але запам'ятається надовго. Можливі як приємні сюрпризи, так і випробування долі. Збирати врожай з великих купюр будуть бізнесмени. Увечері розкриється якась велика таємниця, будьте напоготові.

Водолій

Свята закінчилися, настав час братися до роботи. Зірки обіцяють суцільну рутину і суєту, але змінювати напрям дій не варто. Підводні камені з'являться в стосунках з коханою людиною.

Риби

Бажання мають здатність здійснюватися, тому будьте уважними, коли про щось мрієте. Фінансовий потік стає все бурхливішим. Складіть план заходів-розваг і список першочергових покупок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також