Астрологічний прогноз на 15 жовтня

788 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 жовтня

 

Овен
Слід засвоїти, що абсолютно прямого шляху до успіху не існує. Потрібно пройти ряд випробувань і перестрибнути через бар'єри, щоб отримати бажане. Не хвилюйтеся, сил і засобів досить, а також поруч вірні товариші.

Телець
Активність у роботі буде зашкалювати. До вихідних ще далеко, а ви вже втомилися і хочете «на пікнічок». Частіше прислухайтеся до інтуїції, якщо хочеться швидко прийняти рішення. Особливо у фінансах.

Близнята
Все, що ви побачите і почуєте сьогодні, дуже вам знадобиться. З власними принципами доведеться на деякий час розпрощатися. Вечірній променад допоможе відновитися фізично і морально.

Рак
 Якщо відчуваєте, що десь не встигаєте, то зупиніться. У стосунках з людьми дотримуйтесь не тільки дистанції, а й ідіть на компроміс. Несподіваний і приємний поворот можливий в матеріальній сфері.

Лев
Вам належить вирушити в подорож, але не по інших країнах. Скоріше за все, ви будете їздити по просторах своєї свідомості. Доведеться згадати все, що робили раніше, і змінити пріоритети.

Діва
Ви не будете шукати простого шляху до досягнення мети. Навпаки, вам буде цікаво зазирнути туди, де багато незрозумілого і нового. В організмі відбудеться неабиякий збій, бережіть здоров'я.

Терези

Багато справ розпочнете з чистого аркуша. Але це не означає, що все старе слід закреслити чорним маркером. Просто погляньте на речі по-іншому, з цікавістю і натхненням.

Скорпіон
Цей день буде досконалий у всіх сенсах. Вам навіть не доведеться щось контролювати і від когось втікати. Тільки не випускайте з уваги побутові питання. Сімейство збунтується, якщо знову прийдете пізно.

Стрілець
Отримаєте відчутний результат у роботі. Причому в грошовому еквіваленті він виявиться дуже вагомим. Внутрішній голос допоможе втілити в реальність давні плани. Вечір створений для кохання.

Козеріг
Зірки не радять бути надто меркантильним, якщо питання торкнеться особистих накопичень. Можна пожертвувати деяку суму на «добре і світле», не збіднієте. Стабільні стосунки в родині позначаться на настрої.

Водолій
Осіння природа зарядить енергією, якщо не звертати уваги на її похмурість. Добре провести частину дня з користю для здоров'я. У матеріальних питаннях гряде ера економії. Якщо плануєте подорож, то відкладайте гроші.

Риби
Вам складно уявити себе стратегом, але сьогодні доведеться це зробити. Робота не йде, і все тому, що ви занадто багато роздумуєте. До деяких завдань потрібно підійти технічно, а ви лізете зі своєю креативністю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також