Астрологічний прогноз на 15 жовтня

684 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 жовтня

Овен
Сьогодні захочеться кудись бігти і щось робити. А ось куди й навіщо... Енергії багато, але спрямувати її у правильне русло не виходить. Буде багато біганини, а результату немає. День підходить для спілкування, знайомств, побачень.

Телець
У першій половині дня відмовтеся від зустрічей з друзями, тим більше не позичайте грошей. День підходить для повсякденних турбот, занять спортом. Відвідайте родичів, може комусь знадобитися допомога.

Близнюки
Ви сьогодні активні та діяльні. Ваша енергія найбільше спрямована на особисті стосунки, спілкування дітьми, творчість. Сприятливий день для підприємців, учнів. Можете отримати якісь новини здалеку.

Рак
Мрії вас можуть завести далеко, але надто вже нереальними на сьогодні вони видаються. Ви постійно відволікатиметеся від роботи або громадських справ. Підійдіть творчо до прибирання будинку і домашніх справ.

Лев
Можлива зустріч з друзями або однодумцями, з якими вас пов'язують спільні захоплення чи хобі. Поїздки, зустрічі, спілкування – все буде в радість. Не забувайте про здоровий спосіб життя.

Діва
Сьогодні вам дуже захочеться попрацювати. Не важливо, чи це буде вдома, чи на роботі, чи на присадибній ділянці. Вам просто необхідно сьогодні прикласти кудись свою невгамовну енергію. А ще краще, щоби за це заплатили.

Терези
Зверніть увагу на здоров'я, особливо на не дуже очевидні симптоми, які ви давно ігноруєте. Хороший день для подорожей, здобуття різних вражень, побачень. Кохана людина порадує ніжністю.

Скорпіон
Цей день краще провести вдома. Сьогодні ви волієте робити все наодинці. Навколишні дратуватимуть і втомлюватимуть. Захочеться, щоб вас дали спокій і не дошкуляли. Добре зайнятись творчою діяльністю.

Стрілець
Не варто сидіти сьогодні вдома. Вирушайте кудись із друзями або родиною. Також добре сходити на якийсь громадський захід. Вдалими будуть покупки, вони принесуть задоволення.

Козеріг
Сьогодні ви переважно займатиметеся поточною роботою, а якщо у вас вихідний, то домашніми справами. Енергії багато, тож день буде плідним. Але чим менше ви спілкуватиметеся, тим краще для вас.

Водолій
Хороший день, тільки тримайте гаманець при собі та уважно стежте за витратами. А так – відпочинок, кохання, сім'я, творчість, нові враження, знайомства. Вибирайте на власний смак. Все вдаватиметься і приноситиме радість.

Риби
День в основному мине у сімейних та побутових турботах. В особистих стосунках намічаються зміни. Може ви знайдете компроміс і вирішите якісь давні проблеми. Ваші бажання та прагнення теж піддадуться аналізу та переоцінці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також