Астрологічний прогноз на 15 жовтня

620 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 жовтня

Овен

Сьогодні ви будете всім потрібні. Однак зірки рекомендують відкласти зустрічі з близькими друзями: є ймовірність посваритися через дрібниці.

Телець

Проведіть спокійний лінивий ранок, а вдень можна плідно працювати та вирішувати складні питання. Обирайте собі в компанію провірених людей.

Близнюки

Перш ніж прийняти рішення, прислухайтеся до своєї інтуїції. В особистих стосунках будьте уважнішими до потреб коханої людини.

Рак

Перша половина дня більше підходить для активної роботи. Можливі дрібні непорозуміння з близькими впродовж дня. Шукайте компроміси.

Лев

Накопичений останнім часом стрес може датися взнаки. Сьогодні треба відволіктися від проблем та відпочити у спокійній обстановці.

Діва

День найбільше підходить для виконання звичних домашніх обов'язків. Намагайтеся уникати напружених розмов чи спілкування з негативно налаштованими людьми.

Терези

Сьогодні можна ризикувати та реалізовувати сміливі плани. Зірки запевняють, що вам буде все під силу. Вечір проведіть в домашній обстановці.

Скорпіон

Важливо правильно оцінити свої можливості та намітити реалістичні цілі. І при цьому не забувати про відпочинок – активний чи пасивний.

Стрілець

Сьогодні доведеться ухвалювати важливе рішення та робити вибір. По можливості проведіть час у товаристві близьких людей чи друзів.

Козеріг

Сьогодні віддайте перевагу легкій домашній роботі, побутовим питанням або тому, що приносить вам задоволення. Позбавтеся всього непотрібного.

Водолій

День очікується активний, сповнений цікавих подій. Можливо, доведеться займатися кількома справами одночасно і багато переміщатися.

Риби

Бажано провести активний день. Але будьте більш вибірковими в контактах: недоброзичливці можуть скористатися вашою добротою і співчутливістю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також