Астрологічний прогноз на 15 жовтня

342 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 15 жовтня

Овен

День сприятливий для творчої діяльності, роботи на самоті. Комусь із близьких може знадобитися ваша допомога. Сьогодні доведеться йти на поступки, шукати компроміс.

Телець

Не варто відмовлятися сьогодні від пропозицій, це може бути початком чогось хорошого і нового в житті. В особистому житті – тиха і спокійна осінь.

Близнюки

На роботі можуть з’явитися додаткові обов'язки, навантаження зросте. Старші родичі можуть зажадати до себе більш пильної уваги. Утримайтеся від покупок.

Рак

Цього дня ви можете бути дуже войовничими, особливо із близькими. Фізичні навантаження допоможуть упоратися з безпричинною агресією.

Лев

Можливі незначні зміни. Але зміни, яких бажаєте ви, можуть відбуватися не так швидко, як хотілося б. Імовірні різні перешкоди на вашому шляху.

Діва

Будьте обережнішими у висловлюваннях і не нав'язуйте свою точку зору. Розподіляйте справи за рівнем їхньої важливості, не намагайтеся все встигнути за день.

Терези

На роботі можливі конфлікти і непорозуміння з колегами Роботи може бути більше, ніж зазвичай. День не підходить для розваг, краще подбайте про своє самопочуття.

Скорпіон

Можливо, вам зроблять цікаву пропозицію. Візьміть паузу, щоб усе обміркувати. Поїдьте кудись, розвійтеся, тільки не сидіть вдома перед телевізором чи в телефоні.

Стрілець

Домашні справи і близькі вимагатимуть підвищеної уваги. Особливо уважно поставтеся до самопочуття старших родичів. Не найкращий день для дружніх посиденьок.

Козеріг

Будьте уважнішими при спілкуванні з людьми. Не дозволяйте собі опускатися до лайки, конфліктів. Друзі можуть здивувати новинами.

Водолій

Ви будете зайняті фінансовими питаннями. Будьте обережнішими за кермом, це травмонебезпечний день. Вдалими сьогодні будуть покупки.

Риби

Настрій сьогодні не на висоті. Але обов'язки вдома та на роботі ніхто не скасовував. Внесіть невеличкі зміни в життя, це допоможе струсонутися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також