Астрологічний прогноз на 16 грудня

740 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 16 грудня

Овен
Якщо спробуєте цього дня переплюнути самого себе, то програєте. Намагайтеся залишатися такими, які ви є. Масу очевидних талантів не сховаєш, тому поводьтеся відкрито. Не виключена зустріч з людиною, яка вплине на хід подій.

Телець
Сьогодні ви вирішите перехитрити долю. Іншими словами, ви палець об палець не вдарите, а будете чекати результату від роботи. Але при такому розкладі вам ніколи не стати тим, ким хочете. Не вступайте в дискусію, особливо, з керівництвом.

Близнята
Привабливі перспективи з'являться перед вами, якщо ви нікуди не запізнитеся. Неабиякого визнання доб’ються творчі особистості. Нелегкий вибір постане перед сімейними людьми. Спробуйте кинути в повітря монетку.

Рак

Працелюбність і відповідальність на роботі дадуть свої плоди. Можливе спілкування з людиною, яка забере багато сил і часу. Бігом від неї, це енергетичний вампір. Увечері отримаєте подарунок.

Лев
Зірки не рекомендують приймати рішення в стані афекту. Спокійний вигляд, твердий погляд і ясний розум - ось що вам знадобиться. “Урожай” в грошовому плані зберуть креативні особистості. З’явиться можливість достукатися в закриті двері й отримати бажане.

Діва
Складний день - обмани, помилки в роботі й спілкуванні. Але не бійтеся, нічого страшного не станеться і ситуацію вдасться розрулити. Бізнесменам пощастить - можна отримати прибуток від нових проєктів.

Терези
Проявіть сьогодні характер у вирішенні виробничих питань. Мудре рішення доведеться прийняти  і в особистому житті. Іноді кохання потрібно відпустити, щоб воно запалало з новою силою. Прислухайтеся до серця.

Скорпіон
Сьогодні ви будете почуватися стомленими, приниженими і скривдженими. Хоча приводу для всього цього особливого й не було. Не намагайтеся подобатися всім, це неможливо. Вечір присвятіть відпочинку та перегляду фільму.

Стрілець
Цього дня просто необхідно деякий час побути на самоті. Буквально кілька годин, щоб накопичити позитивну енергію. Ви добряче виснажилися, а робота не чекає. Свою думку висловлюйте зрозуміло і категорично.

Козеріг

Відбудеться якась яскрава і поворотна подія в житті. Але ви до неї не готові. Діставайте із засіків досвід і мудрість, все це стане в пригоді в стосунках з коханою людиною. Побутовими питаннями не займайтеся, відсуньте їх на деякий час.

Водолій
З величезним задоволенням ви будете займатися роботою. Виявляється, настанови і підказки керівництва пішли вам на користь. Терпіння знадобиться тільки в спілкуванні з деякими колегами. Цікаво складеться вечір, ви зустрінетеся з давніми друзями.

Риби
Зірки обіцяють чудовий день з відтінками романтики. Захистіть себе від зайвої емоційності, щоб не довести ситуацію, що склалася, до внутрішнього конфлікту. Несподіваний прибуток підніме настрій.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також