Астрологічний прогноз на 16 грудня

609 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 16 грудня

Овен
Сьогодні вам буде некомфортно перебувати у стінах рідного колективу. Захочеться непомітно втекти від термінових завдань. Корисними виявляться заняття спортом, але не на свіжому повітрі. Не переохолоджуйтесь.
 

Телець
У вашому оточенні може розігратися справжня комедія, але будьте обережні - вона може запросто перерости в трагедію. Контролюйте емоції, інакше з ким-небудь посваритеся. Увечері чекайте на прибуток, можете дозволити собі покупки.
 

Близнята
Якась незадоволеність у душі, дискомфорт від усього, що відбувається. Вам терміново потрібен відпочинок. Причому, на морях або океанах. Але поки що можна обмежитися дачею, турбазою або улюбленим диваном.
 

Рак
Зірки рекомендують переглянути всі свої “папки з файлами” та зробити відповідні висновки. Якщо інформації вже не потрібна, зітріть її з пам'яті. Підживлюйтеся позитивними новинами і подіями.
 

Лев
Залишайтеся при своїх інтересах, навіть якщо вони не йдуть у ногу з іншими смаками та поглядами. У стосунках з другою половинкою ідіть на компроміси. Настав час проігтися по магазинах у пошуках подарунків.
 

Діва
Фінансово вдалий день. Щоправда, доведеться підраховувати не лише свої, а й чужі гроші. На повну потужність включіть працездатність. Сімейні люди матимуть гарний вечір з родиною. А самотні мають шанс на нове знайомство.
 

Терези
Сьогодні вас очікують нові події та можливості. Позитивні емоції вам подарують давні друзі. Енергетично затратний день для тих, хто займається рекламою, будівництвом і творчістю.
 

Скорпіон
Сьогодні буде багато охочих, яким закортить причепитися до вашого професіоналізму. Не здавайтеся та зміцнюйте свій авторитет. Поради від близького друга можуть вплинути на особисте життя.
 

Стрілець
Під загрозою сьогодні виявиться здоров'я. Саме час перейти на здоровий спосіб життя. На роботі не витрачайте даремно сили, а спрямовуйте енергію в конструктивне русло. Велика імовірність фінансових втрат.
 

Козеріг
Цього дня вам знадобиться пристойна порція терпіння, щоби пережити ситуацію в сім'ї. Можлива серйозна сварка з близькими родичами. Не варто розповідати всім підряд про своє матеріальне становище.
 

Водолій
Не думайте про те, що ви не зробили. Краще подумайте про те, чого ви ще можете досягнути. Позбудьтеся всього, що приносить вам погані спогади або зовсім для вас нічого не означає.
 

Риби
Щасливий за всіма параметрами день. Тільки пам'ятайте, що цей стан душі може різко змінитись. Працюйте з насолодою, нікуди не поспішайте. У побутовій сфері можливі неприємні ситуації, вирішуйте їх швидше.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також