Астрологічний прогноз на 16 серпня

1372 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 16 серпня

 

Овен
Всі справи сьогодні будуть дрібними й незначними. Але щось буде постійно відволікати і не даватиме їх завершити. Зверніть увагу на здоров’я і знайдіть час для відпочинку, бажано із сімєю.

Телець
Сьогодні суєта суєт, та й навколо круговерть подій. Головне – правильно розставити пріоритети. Рішення щодо сімейного відпочинку краще приймати всім разом.  Вечірні посиденьки з друзями додадуть гарного настрою.

Близнята
Ви будете постійно нервувати, щоб все встигнути. Невпинний потік ідей і енергія дадуть результат. Додаткові фінанси дадуть змогу відпочити так, як запланували. Не відмовляйте нікому в допомозі.

Рак
Будете займатися чужими проблемами, тож до вечора впадете на диван без сил. Бурхливі емоції можуть перешкодити реалізації особистих справ. Подбайте про здоров'я, особливо якщо дошкуляють болі в спині.

Лев
Такі гарні наснилися картинки, але так важко втілити їх у життя. Особливо щодо закордонного відпочинку. Сімейний вечір згладить всі гострі кути. Друзі запропонують вигідну спільну справу.

Діва
Зірки обіцяють прогрес у роботі й кар'єрне зростання, не проґавте цей момент. Ситуація з грошима напружена, але це тимчасово. У родині можливі непорозуміння з приводу вашої постійної відсутності.

Терези
Чим би ви сьогодні не займалися, все одно опинитеся у виграші. Удача усміхається широко, яскраво і без зайвих лестощів. Головне сьогодні - не заблукати у своїх емоціях і почуттях.

Скорпіон
Зірки рекомендують контролювати свої дії. Настрій буде змінюватися дуже швидко - то вам весело, то сумно. Корисно зайнятися фізичною працею, щоб себе врівноважити. А ввечері - читання і прогулянка по місту.

Стрілець
Всі до вас сьогодні чіпляються. Одні критикують, другі бурчать, а треті взагалі проігнорували. Тільки рішучий настрій допоможе змінити ситуацію. На все дивіться спокійно і з посмішкою.

Козеріг
Сьогодні багато хто буде зважати на вашу думку, але ви все одно будете не задоволені. Чим простіше ставитися до ситуації, тим краще для здоров'я. Стежте за харчуванням і не дозволяйте собі зайвого.

Водолій

Візьміть під своє крило родичів і допоможіть доброю порадою, а не тільки грошима. По господарству назбиралася купа справ, і всі термінові. Але ж у вихідний краще відпочивати. Ввечері очікуйте сюрпризу.

 Риби

Захистіть себе від людей, які частенько лізуть з непотрібними порадами. Прямолінійність сьогодні вітається, не бійтеся відповісти різко і конкретно. Сімейні стосунки потребують профілактичних заходів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також