Астрологічний прогноз на 16 серпня

648 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 16 серпня

 

Овен

Сьогодні не слід багато говорити, навіть якщо цього вимагає ситуація. Зрозумійте, що кількістю слів нічого не зміниш. Потрібно діяти, мовчки і впевнено. Не здумайте змінювати особисті плани.

Телець

Ви можете стати жертвою маніпуляторів, причому, несподівано. Намагайтеся захиститися від нових контактів. Фінансова ситуація стане рівнішою. Зайва економія не зашкодить.

Близнята

Сьогодні доведеться часто переключатися з однієї справи на іншу. Понеділок виявиться дуже важким, тому будьте пильними. Дрібні завдання краще взагалі проігнорувати..

Рак

Зірки рекомендують свіжим поглядом подивитися на давні справи і проблеми. Це забуте і старе може принести величезну користь. Поїздки на далекі відстані небезпечні.

Лев

Якщо менше базікати з колегами. То сьогодні багато що буде вдаватися. Не розкидайтеся обіцянками. У любовних стосунках будьте чесними і відповідальними, тоді бажання збудуться.

Діва

Сьогодні ви у всьому будете помічати неполадки і підступи, навіть у дрібницях. Без суперечок на підвищених тонах справа не обійдеться. Добре складуться поїздки в робочих справах.

Терези

Необхідно сьогодні брати все, що само пливе в руки. Але будьте уважні, на деякі речі є конкуренти. Протипоказані гучні заходи з розпиванням спиртних напоїв. Можливі неприємні ситуації.

Скорпіон

Якщо кілька годин побудете наодинці зі своїми думками, то розкриєте секрет багатьох невдач. Досить карати себе за все, обставини іноді сильніші за нас. Любовні стосунки радують і надихають.

Стрілець

Солодкі мрії заполонили все. Ви геть забудете про роботу і будете тішити себе ілюзіями. Тоді про фінанси і успіх можете забути. Увечері накотять побутові проблеми.

Козеріг

Зірки обіцяють чудовий день, в якому море презентів і приємних зустрічей. Максимальний відсоток позитиву отримаєте під час роботи. Обмежте спілкування з родичами. Тільки обійдіться без грубості.

Водолій

Сьогодні доведеться переживати і нервувати. Головне, не втратити рівновагу і в будь-яких ситуаціях залишатися собою. Можливий приїзд гостей, далека подорож і покупки.

Риби

Доведеться обертатися у вищих колах, багато розмовляти і навіть бути відвертими. У сімейному житті можливий конфлікт і непередбачені сюрпризи.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також