Астрологічний прогноз на 16 травня

654 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 16 травня

 

Овен

Сьогодні ви будете себе так сильно «накручувати», що заплутаєтеся в елементарному. Є шанс відволіктися на хобі, спілкування з друзями або зайнятися домом. Менше нервуйте і морально відпочивайте.

Телець

Вам катастрофічно не вистачає часу, в чому ви сьогодні ще раз переконаєтеся. І все тому, що не вмієте чітко планувати справи. Відкладіть на потім те, що маловажно для життя і роботи. Сьогодні протипоказана самотність, виходьте в люди.

Близнята

Провокація з боку однієї особи може відіграти негативну роль в особистому житті. Нічого не робіть «наполовину», інакше отримаєте душевний опік. Гаманець тримайте при собі, якщо не хочете залишитися без грошей.

Рак

Сьогодні вдасться впоратися з несподіваним випробуванням. Результат перевершить ваші очікування, ви - переможець! Більше спілкуйтеся і діліться емоціями. У самотніх людей є можливість зав'язати цікаве знайомство.

Лев

Якщо вирішите спустити всю накопичену суму на непотрібні покупки, то будете шкодувати про це. Обов'язково перевірте документи і транспортний засіб, якщо збираєтеся в дорогу. Не виключені проблеми зі здоров’ям.

Діва

Всі, кому не ліньки, будуть лізти у ваше особисте життя. Це дуже дратує, але виправити ситуацію складно. Єдиний спосіб - піти в тінь або куди-небудь виїхати. Не дозволяйте емоціям взяти гору.

Терези

 Цей день промайне шаленим галопом. Не лізьте з розпитуваннями до тих, хто сам цього не хоче. Залишайтеся при своїй думці, так буде краще і стосунки не зіпсуються. Креатив допоможе у сімейних стосунках.

Скорпіон

Цей день піднесе чимало сюрпризів. Іноді й не зовсім приємних. Фантастичне терпіння потрібно буде бізнесменам. Для них цей день не буде вихідним, потрібно буде трохи попрацювати.

Стрілець

Вихідний на природі в колі друзів подарує яскраві емоції та гарний настрій. Події в сімейному житті допоможуть побачити багато речей в іншому світлі. Відмовтеся від масових заходів і фастфуду.

Козеріг

Сьогодні доведеться розбиратися з давніми справами. Недавнє минуле нагадає про себе несподіваним сюрпризом. Друзі допоможуть гарно і весело провести вечір. Але не забувайте, що завтра – понеділок.

Водолій

Зірки пророкують стрімкий день, коли можна подолати всі наявні перепони. Керуйтеся своїми знаннями і не переборщіть з критикою та амбіціями. Увечері чекайте гостей і розваг.

Риби

Душевні рани краще заліковувати лежачи на дивані. Або  в лісі. Або на дачі. Споглядання свого внутрішнього світу пройде чудово. Уникайте конфліктних ситуацій, поїздок на далекі відстані і переїдання на ніч.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також