Астрологічний прогноз на 16 травня

855 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на  16 травня

 

Овен

Огляніться назад, проаналізуйте те, що зробили. Про те, що вже виконали, намагайтеся мовчати. Навколо є багато заздрісників і недоброзичливців.

Телець

Цей понеділок почнеться у шаленому темпі. Перед тим, як починати щось нове, проведіть роботу над помилками. Сьогодні дозвольте собі все, але у маленьких дозах.

Близнята

Вам буде нелегко пересуватися по життю повільно та обережно. Захочеться драйву, азарту та ризику. Будьте обережні. Більше ходіть пішки, це зміцнить здоров'я.

Рак

Зірки не радять братися за занадто хитромудрі завдання. Стриманіше поводьтеся із колегами. Внутрішній аналіз своїх та чужих вчинків – у пріоритеті.

Лев

Якщо на все реагуватимете надто бурхливо, то виб'єтеся зі звичного графіка. Відчуття неймовірної радості зазнають сімейні люди.

Діва

Зупиніться на мить, обміркуйте кожен свій крок. Планомірність ще нікому не зашкодила. Можлива прибуткова пропозиція, якщо займаєтеся бізнесом.

Терези

Необхідно взяти на замітку тільки найважливіші справи та завдання. У любовних стосунках зненацька спливуть давні образи.

Скорпіон

Вдасться знайти щось нове для самореалізації. У спілкуванні з навколишніми проблем не буде. Незначний конфлікт із домочадцями, який швидко погасне.

Стрілець

Якщо зустрінетеся сьогодні з давніми друзями чи колегами, то почерпнете для себе багато нового та корисного. Ні про що не жалкуйте.

Козеріг

Шалений і марний у плані роботи день. Але якщо червоною ниткою у всьому пустити одне слово - «треба», то становище різко покращає.

Водолій

Зірки пророкують метушливий, але водночас продуктивний понеділок. Доведеться поєднувати те, що взагалі несумісне.

Риби

Робота спричинить конфлікт із рідними людьми. Не звинувачуйте у всьому себе. У життя самотніх ураганом увірветься нове знайомство.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також