Астрологічний прогноз на 16 жовтня

797 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 16 жовтня

 

Овен
Сьогодні доведеться витримати купу критичних зауважень. Але не поспішайте ображатися, частина їх конструктивна і очевидна. Постарайтеся деякі речі взяти до відома. Вони можуть вивести на правильний шлях.

Телець
Варто подивитися на себе збоку. І справа зовсім не в зовнішності. Пора міняти натуру і принципи, щоб вижити в соціумі. Не дозволяйте собі хамити і спалахувати як сірник. Особливо, якщо спілкуєтеся з друзями або родичами.

Близнята
Варто перевірити себе на професіоналізм. Можливо, недарма вас звинувачують в некомпетентності в багатьох питаннях. Незабаром здивуєтеся, як багато знаєте і розумієте. Удача чекає у фінансах.

Рак
Зірки радять спробувати себе в нових справах. Навіть якщо для цього буде потрібно навчатися. Якщо в любовних стосунках не припините гнатися за ідеалом, життя буде без проблем.

Лев
Неприємності не загрожують, а ось рутина і побут діставатимуть по повній, тому швидко розправляйтеся з проблемами. Хороший день для самовдосконалення і одержання нових навичок.

Діва
Багато хто намагатиметься випробувати ваше терпіння. Не хвилюйтеся, найближчі та найрідніші не образять. Зате з новими людьми доведеться бути більш стриманими. Ідіть подалі від усього, що забарвлює життя в темні тони.

Терези

Легко можете піддатися на провокації. Найнеприємніше, що багато з них будуть виходити від знайомих. Краще зовсім з ними не зустрічайтеся, щоб уберегтися від проблем. Море радості принесе кохана людина.

Скорпіон
Якщо у вас є свій бізнес, то сьогодні краще забути про нього зовсім. Тим більше, що нічого критичного і збиткового не трапиться. Творчі люди перебуватимуть у стані ейфорії. Не чиніть опору тому, що йде вам просто в руки.

Стрілець
На душі у вас буде світло і радісно, що додасть темпу цього дня. Всі бажання збудуться, а плани втіляться в життя. Але за здоров'ям доведеться простежити. У стосунках з коханою людиною краще не заглядати далеко в майбутнє.

Козеріг
Зірки рекомендують бути на сторожі свого фінансового становища. День небезпечний для будь-яких маніпуляцій з грошима, тому не метушіться. Похвала з боку начальства підбадьорить і стимулює до активної роботи.

Водолій
Сьогодні ви вирішите завершити всі справи за тиждень. Приємні моменти особистого життя вилетять з голови після розмови з другою половинкою. Але тема, яку будете обговорювати, давно назріла.

Риби
Безнадійних ситуацій не буває - ось що вам потрібно засвоїти. Шукайте нові шляхи розвитку й отримання досвіду. Пишатися собою будуть сімейні люди. Діти порадують своїми успіхами і досягненнями.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також