Астрологічний прогноз на 16 жовтня

869 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 16 жовтня

 

Овен

Зірки радять дотримувати обіцянок, даних близьким людям. Інакше довіру до вас буде безповоротно втрачено. Несподівана новина чекає сімейних людей.

Телець

Успішний день у фінансовому плані, гроші будуть самі стрибати вам в кишеню. Вдало складеться шопінг, не економте на собі.

Близнята

Вбирайте в себе все, що дає спілкування з людьми і природа. Відпочиньте душею, щоб відновитися енергетично. Не виключена «підніжка» від заздрісників.

Рак

Сьогодні доведеться згладжувати неприємні ситуації, в які потрапили інші люди. Низка клопотів і складних завдань чекає сімейних людей.

Лев

Як не дивно, але у вихідний вам відпочити не вдасться. Стільки справ навалилося водночас, що доведеться мобілізуватися. Тримайте емоції та язик за зубами.

Діва

Ви достойно вийдете із ситуації, що склалася. Обов'язково стежте за станом здоров'я. Не виключено загострення хронічного захворювання.

Терези

Зірки обіцяють день, в якому не буде жодної хвилини для особистих справ. Ви всім допомагатимете і намагатиметеся обігріти їх своїм теплом.

Скорпіон

Те, що запланували, на всі 100% виповниться. Але енергетично доведеться сконцентруватися на важливих справах. Включайте інтуїцію, якщо заплуталися.

Стрілець

Сумний і напружений день. Ви будете спотикатися на рівному місці, ображатися і чіплятися до людей. Наповнюйтесь позитивом!

Козеріг

Сьогодні вдасться відпочити від робочих буднів. Можна виїхати на природу, повеселитися досхочу з друзями, але без алкогольного допінгу.

Водолій

Найбанальніші речі сьогодні здаватимуться фантастично цікавими. Для повного щастя варто піти у басейн або лазню. Щоб розслабитися.

Риби

Сьогодні гранично загостриться інтуїція, а ось здоровий глузд буде відсутній. Особливо, якщо питання торкнеться почуттів і стосунків.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також