Астрологічний прогноз на 16 жовтня

568 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 16 жовтня

Овен
У сімейних стосунках можуть бути тертя з другою половинкою. Спробуйте знайти компроміс. День підходить для виконання домашніх обов'язків. Проведіть день із дітьми, приділіть їм більше уваги.

Телець
День дуже активний у плані спілкування та поїздок. Господарські справи заберуть більшу частину вихідного. Можливо, навіть доведеться допомагати родичу. Стежте за своїм самопочуттям.

Близнята
Розплануйте зранку свій день, щоб встигнути багато. Сьогодні краще не витрачати гроші на розваги і не давати в борг навіть близьким. Відмовтеся від поїздок. Можливе непорозуміння у взаєминах із рідними.

Рак
Домашні справи краще робити самостійно, без залучення тих, хто з вами живе. Не найкращий день для спільного застілля та зустрічей із близькими. Хтось із знайомих може спробувати хитрістю здобути те, що йому потрібно.

Лев
Вам сьогодні буде набагато комфортніше займатися справами самостійно. Лестощі й нещирість компліментів та приємних слів, які говоритимуть на вашу адресу, дратуватимуть.

Діва
Сьогодні відмовтеся від відвідування  громадських місць, де багато народу. Постарайтеся не спілкуватися, по можливості, з токсичними людьми. Відновити енергію допоможе прогулянка ввечері.

Терези
Взаєморозуміння сьогодні ви навряд чи знайдете. А ось посваритися буде дуже просто. Особливо зі старшими родичами. Не всі компліменти на вашу адресу будуть щирими, остерігайтеся енергетичних вампірів.

Скорпіон
Сьогодні вам захочеться нових вражень. Але краще залишитися вдома й дивитися фільми, читати статті в інтернеті або займатися домашніми справами. Ввечері можливі неждані гості.

Стрілець
Якщо самі не знаєте, що хочете, то все відбудеться без вашої участі, а вам доведеться під ці зміни пристосовуватися. Тому краще самим складати плани та спрямовувати свої дії у потрібне вам русло.

Козеріг
Сьогодні доведеться сісти за стіл переговорів з коханою людиною, якщо хочете досягти якогось компромісу та розуміння. Спільні дії дадуть результат лише за їхнього узгодження на самому початку.

Водолій
Якщо у вас були плани на цей день, то вони можуть змінитись через погане самопочуття, здоров'я рідних чи невідкладних господарських справ. Сьогодні краще відмовитися від дорогих покупок.

Риби
Сьогодні навряд чи ви знайдете точки дотику з близькими людьми. Постарайтеся знайти компроміс у вирішенні домашніх проблем. Відмовтеся від розваг та марного витрачання грошей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також